Солістка Go_A потролила Іво Бобула та засвітила ексклюзивне фото

Лідерка гурту Go_A конфлікт з Бобулом перетворила на жарт
фото з відкритих джерел

Артистка порівняла українського артиста з Елісом Купером

Лідерка українського гурту Go_A Катерина Павленко потролила співака Іво Бобула, з яким у неї був гучний скандал. Артистка опублікувала світлину з американським музикантом та фронтменом рок-гурту Елісом Купером.

Під фотографією Павленко жартома зазначила, що настав той час, що вони нарешті помирилися з народним артистом Іво Бобулом. Таким чином виконавиця запримітила схожість українського співака з американською легендою.

Солістка Go_A потролила Іво Бобула та засвітила ексклюзивне фото фото 1

«Нарешті помирилися з Іво Бобулом», – пожартувала Павленко.

Нагадаємо, гучний скандал між Бобулом та Павленко виник 2021 року. Тоді мастодонт української естради категорично висловився про солістку Go_A та заявив, що «вона ніхто і звуть її ніяк».

Солістка Go_A потролила Іво Бобула та засвітила ексклюзивне фото фото 2

Співачка наголосила, що шоубізнес змінюється і творчість також. Відповідно виконавці нового покоління створюють свої композиції, які можуть суттєво відрізнятися від давно відомих хітів.

Додамо, що український електро-фолк гурт Go_A, який прославився на пісенному конкурсі «Євробачення-2021», не можна назвати дуже плодовитим. Після виходу пісні «Калина» минув рік, а тепер колектив представив роботу «Русалочки» та відео до неї. У кліпі знялися також учасниці фольклорного ансамблю «Берегиня».

Нагадаємо, що солістка українського гурту Go-A Катерина Павленко окреслила свою позицію щодо колег-артистів, які до початку війни будували кар'єру у РФ, а після нападу Росії на Україну виступили з антивоєнними заявами та повернулися на батьківщину.

Як відомо, 15 травня в італійському Турині відбувся фінал «Євробачення-2022»: переможницею конкурсу стала Україна. Гурт Kalush Orchestra у фіналі конкурсу виступав під номером 12 із піснею Stefania. Друге місце посіла Велика Британія, третє здобула Іспанія.

Водночас Росії хочуть назавжди заборонити брати участь у конкурсі «Євробачення».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: