Відомі українці звернулися до Повалій через ганебний виступ в Москві

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Повалій в новорічну ніч розважала росіян легендарною композицією Івасюка «Червона рута»

Відомі українці прокоментували ганебний вчинок співачки Таїсії Повалій, яка в новорічну ніч розважала росіян легендарною композицією Івасюка «Червона рута» в ефірі «Голубого огонька». Відео виступу виконавиці розлетілося мережею.

Поки артистка, яка народилася та виросла в Київської області, а за деякими даними – і зараз продовжує жити в Києві, веселилася в Москві, її батьківщину обстрілювали окупанти. Телеведуча Маша Єфросиніна написала в соцмережі, що її знудило від сорому, коли побачила концертний номер: «Я ніколи не думала, що від сорому за дії іншої людини мене може нудити!».

«Це впасти і не встати! Мені так соромно стало, у мене червоне обличчя, – прокоментував відео тележурналіст Дмитро Гордон. – Думаю: «Боже, як це? Як до такого можна дійти? Ну що це?» Я зараз говорю – мені погано фізично. У рік, коли Росія убила сотні тисяч українців, бомбардує міста, бомбардує палац «Україна», у якому часто відбувалися твої концерти, де ти виходила як королева... Ти в цей день, коли звисають шибки і пошкоджені конструкції палацу «Україна», співаєш у Москві на «Голубом огоньке» їхньому сраному. Ще й «Червону руту»... Який цинізм! Це жахливо, звісно. Співає вона, а соромно мені».

Журналіст зізнався, що свого часу дружив із чоловіком Повалій Ігорем Ліхутою: «Я не знаю, що Тая відчуває? Що Ігор відчуває? Ми з Ігорем так дружили... Я не розумію, що вони відчувають? Чи вони відчувають якийсь сором? Чому я його відчуваю, а вони ні? Або вони відчувають, але у полоні якомусь перебувають? Я, чесно, не знаю, що відбувається».

Раніше «Главком» писав, що Повалій привітала з новорічними святами псевдожурналістів чи не найбільш пропагандистського російського видання. Ролик з поздоровленням викладений в соцмережі однієї з фан-сторінок Повалій.

Читайте також: Арестович заявив, що балотуватиметься в президенти і назвав головного конкурента

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: