Зірку Венздей звинуватили у згвалтуваннях: накачував жертв алкоголем та наркотиками

Кадр з серіалу
фото з відкритих джерел

На тлі цього актор закрив можливість коментування публікацій в Інстаграм

Зірку серіалу «Венздей» від Netflix Персі Гайнса звинуватили у сексуальному насильстві. Актор навідріз відмовилася коментувати гучну ситуацію і відключив повідомлення в соцмережах.

Все почалося зі звинувачень у Twitter, за якими учениці старшої школи Торонто спілкувалися з 21-річним Персі. Тоді дівчатам було від 17 до 20 років. Одна з них заявила, що Персі нібито напав на неї на одній із вечірок, коли вона була дуже п’яною. Вона звинуватила зірку у згвалтуванні, але подробиць не розповіла. Актора також звинуватили у нападі на інших.

Одна з дівчат стверджує, що під час навчання у коледжі Уайт та його друзі влаштовували вечірки, де накачували жертв алкоголем та наркотиками, щоб потім гвалтувати їх. Одна з постраждалих зазначила, що актор домагався її, але в результаті схилив до сексу іншу дівчину, яка пізніше написала заяву до поліції, але її не прийняли. Ще одну дівчину артист нібито тримав у підвалі і намагався умовити приховати подію. Інша заявила, що актор постійно надсилав їй непрохані інтимні фото і взагалі відрізнявся вкрай стурбованим поведінкою. «Побачила Персі Хайнса Уайта у новому серіалі і була шокована. Він напав на мене під час вечірки, коли я була сильно п'яною. І я не одна така»,  – написала в соцмережах одна із жертв.

Вибухові звинувачення були опубліковані під хештегом #cancelpercy, що привернув велику увагу його фанатів. На тлі цього актор закрив можливість коментування публікацій в Instagram.

Читайте також: В мережі обговорюють приватний виступ Бейонсе за $24 млн

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: