В мережі обговорюють приватний виступ Бейонсе за $24 млн

За годинний виступ, за даними ЗМІ, співачка отримає великі кошти
фото з відкритих джерел

Це буде перший сольний концерт виконавиці з 2018 року

У соцмережі обговорюють відкриття розкішного готелю в Дубаї, де в найближчі вихідні виступить Бейонсе. Презентація готельного комплексу Atlantis The Royal пройде у форматі приватного заходу, потрапити на який можна лише за запрошеннями. 

Концерт Бейонсе запланований на суботу, а напередодні мешканці розташованих по сусідству від курорту вілл протягом кількох годин слухали співи зірки – вона дуже серйозно підійшла до справи і провела довгий саундчек перед виступом. Так деякі шанувальники отримали безкоштовне шоу. Трохи за північ користувачі соціальних мереж, які знаходяться в зоні чутності курорту Atlantis The Royal, почали документувати пісні Бейонсе, які лунали під час її саундчеку. Вона блискавично переспівала свої сольні хіти «Naughty Girl», «Halo», «Spirit» і «Freedom». Про це пише TMZ.

Це буде перший сольний концерт виконавиці з 2018 року. За годинний виступ, за даними ЗМІ, співачка отримає 24 мільйони доларів. За деякою інформацією, відкриття готельного комплексу святкуватимуть упродовж п'яти днів – з 19 по 23 січня. Заплановані вечері від шеф-кухарів, у тому числі дуже іменитих – Хосе Андреса, Хестона Блюменталя та Нобу Мацухіса, червона доріжка зі ЗМІ та знову вечері. І нарешті – виступ Бейонсе.

Очікується, що курорт, який, як повідомляється, складається з 231 розкішних апартаментів, 693 готельних номерів і 102 люксів, відвідає цілий ряд відомих в світі особистостей.

Читайте також: Алека Болдвіна, який застрелив українку, судитимуть: прокуратура зробила заяву

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: