Росіянка Ліннікова після конкурсу «Міс Всесвіт» скаржиться на цькування від своїх

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

На сторінці моделі в Інстаграм з'явилося безліч гнівних коментарів

Російська модель Ганна Ліннікова, яка незважаючи на українські протести, взяла участь у конкурсі «Міс Всесвіт-2022», пожалілася в інтерв'ю російській пресі на цькування, з яким вона зіткнулася. Після фіналу міжнародного конкурсу учасниця від Росії, за її словами, отримала багато коментарів у соцмережах через війну в Україні і навіть почала боятися за своє життя.

«Емоції від конкурсу, звичайно, позитивні, чудово, що я взагалі туди потрапила. Це приголомшливий досвід – взаємодіяти з іншими людьми і дізнаватися про культуру їхніх країн. Але зараз я відчуваю тотальне спустошення: непросто, коли йде стільки хейту з боку медіа, великих блогерів , лідерів думок, які викладають мої фото зі словами: «Та хто ти така, навіщо взагалі поїхала», – бідкається росіянка. На сторінці Ліннікової в Інстаграм з'явилося безліч гнівних коментарів: люди пишуть, що ненавидять її, бажають їй смерті та називають «кривавою баринею».

За словами Ганни, вона зіткнулася з критикою навіть від тих, кого вважала близькими – наприклад, зі своєї старої знайомої. «Вона написала купу гидот, виклала пости про мене», – плачеться Ліннікова. Раніше «Главком» писав, що українська делегація розповіла про неприйнятну поведінку росіянки на конкурсі «Міс Всесвіт»

Нагадаємо, у Новому Орлеані обрали нову «Міс Всесвіт». Титул здобула 28-річна американка філіппінського походження Р’Бонні Габріель з США. На жаль, українська красуня Вікторія Апанасенко не увійшла до 16 найкращих півфіналісток. Тим часом «Міс Україна Всесвіт» показала, що про неї пишуть російські ЗМІ.

Читайте також: На «Міс Всесвіт» українка красномовно відреагувала на росіянку, яка хотіла стати поруч

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: