100 тис. журналів Playboy із держсекретаркою Франції на обкладинці розкупили за три години

У відповідь на звинувачення Шьяппа заявила, що важливо «захищати права жінок розпоряджатися своїм тілом скрізь і завжди»
фото з відкритих джерел

При цьому зазвичай французький Playboy продає близько 30 тис. журналу на місяць

Майже 100 тисяч копій номера французької версії журналу Playboy, що вийшов у квітні, з політикинею Марлен Шьяппа розкупили всього за три години продажів. Про це повідомляє телеканал France Info.

Номер із держсекретаркою при прем'єр-міністрі Франції з питань солідарної та соціальної економіки, а також суспільного життя надійшов у продаж на початку квітня. Такі продажі стали справжньою сенсацією, оскільки зазвичай французький Playboy продає близько 30 тисяч екземплярів на місяць. Яким тиражем вийшов номер із Марлен, не уточнюється. На тлі підвищеного інтересу до номера редакція щомісячника вирішила 20 квітня випустити до продажу додаткові 60 тисяч журналів.

Раніше «Главком» писав, що багато хто поставив під сумнів доречність виходу такого журналу в той час, коли в країні тривають хвилі протестів проти нового закону про підвищення пенсійного віку. Прем'єр-міністр країни Елізабет Борн зробила особисту догану Марлен Шьяппа. «Це було недоречно, особливо у такий час», – цитує її The New York Times.

У відповідь на звинувачення Шьяппа заявила, що важливо «захищати права жінок розпоряджатися своїм тілом скрізь і завжди». «У Франції жінки вільні. Подобається це ретроградам та лицемірам чи ні», – додала політик.

Читайте також: Вікторія Бекхем показала, як відсвяткувала день народження на закритій вечірці

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: