Влад Яма публічно образив ведучого та блогера Славу Дьоміна: А хто це?

Раніше чоловіки непогано ладнали
фото з відкритих джерел

Саме в інтерв'ю Дьоміну хореограф влітку розповів, що виїхав із України

Відомий радіоведучий та блогер Слава Дьомін розповів в одній зі своїх ютуб-програм, що його конфлікт хореографом Владом Ямою заграв новими фарбами.

Нагадаємо, нещодавно Дьомін поділився в Інстаграм, що його зненацька заблокував в соцмережі Влад Яма. Саме в інтерв'ю Дьоміну той влітку розповів, що виїхав із України в перший день повномасштабного вторгнення. А згодом Яма отримав купу негативних відгуків через втечу в Америку.

Тепер Дьомін розповів, що Яма дозволяє собі його ображати публічно. Ведучий пробував  з'ясувати, чому танцюрист на нього образився, проте на голосове повідомлення не отримав відповіді. Потім він уже й забув про сварку, але одна з підписниць на його сторінці про це нагадала.

«Справа в тому, що Яма виклав у себе якусь допис в соцмережі, під яким у нього запитали, за що він мене заблокував. Відповідь мене ще більше здивувала. На цей коментар Влад Яма відповів дуже просто: «А хто це?». Образа Ями от настільки велика і для мене все ще незрозуміла, але знаєте, що дивно. Легше ображатись і ображати мене, ніж прослухати моє повідомлення, відповісти та розібратися з усіма питаннями. Але на це, напевно, здатні не всі, мені здається. Так повинні чинити всі дорослі та мудрі люди. Просто спілкуватися та обговорювати всі питання», – каже Дьомін.

Раніше «Главком» писав, що хореограф та колишній телеведучий Влад Яма, який з початком повномасштабного вторгнення чкурнув з дружиною та сином в США, посварився з підписниками, яких образив його черговий допис в мережі.

Читайте також: Блогерка-мільйонниця Шаманська знайшла на смітнику в США телевізор за $5 тис

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: