Влад Яма, який ошелешив українців дивним постом в соцмережі, зробив новий допис

Підписники Ямі: Втратив повагу
фото з відкритих джерел

 Телеведучий Влад Яма опублікував нове повідомлення в Інстаграм

Телесуддя популярного проекту «Танці із зірками» та телеведучий телеканалу «1+1» Влад Яма, який з родиною з початком повномасштабного вторгнення втік до США, розмістив в мережі дивний пост, який проілюстрував своїм голим торсом. Коли телеведучого засудили українці, він опублікував новий пост та закрив можливість його коментувати.

Нагадаємо, вчора Влад Яма опублікував в Інстаграм архівне фото, на якому його знято з голим торсом на сцені під час танцю. Свій пост він присвятив Дню працівників радіо, телебачення та зв'язку, зазначивши, що причетний до цього свята як колишній співробітник телеканала «1+1». «Із телебаченням маю тісний і успішний зв'язок упродовж багатьох років. Але розважальне телебачення зараз на паузі. А для радіо я занадто красивий. І головне зараз – безпека сім'ї»,  – написав він.

У коментарях підписники розкритикували Влада за такий допис: «Втратив повагу», «Головне, що совість повністю атрофована. З таким діагнозом робота на телебаченні – чудовий вибір», «Ти негідний називатись українцем!», «Чоловіки зараз в Україні... А ті, що втекли, просто двоногі істоти», «Безпека сім'ї і все... Про все інше, напевно, забули?», «Це комуняцьке свято. А ви втекли до Штатів. А Дікусар, якого ви зневажали, мужик справжній і воює. Так що не приїжджайте до України».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от VLAD YAMA (@vladyama_official)

Згодом Влад Яма опублікував нове повідомлення в Інстаграм. Хореограф написав: «Мою країну намагаються знищити», проілюстрував допис своєю світлиною та закрив можливість коментувати пост.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: