Цеглина у склеп Путіна. Невзоров показав, як Європа «замерзає» без російського газу

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Журналіст Олександр Невзоров наглядно спростував один з головних наративів Кремля

Російський журналіст з українським паспортом Олександр Невзоров на своїй сторінці в Інстаграм розмістив відеоролик, в якому наглядно показав, як Європа «замерзає» від нестачі російського газу.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Александр Невзоров (@nevzorovofficial)

«Європа замерзає?» – підписав журналіст ролик. На відео Невзоров знаходиться на відкритій терасі однієї з європейських кав’ярень. «Європа живе своїм звичайним газовим життям. На вулиці +12, – розповідає Невзоров. – У ресторанчику, як зазвичай в середу, не людно, однак кругом горять потужні газові обігрівачі. І ніхто не збігається на цих факелах гріти дупки, спинки чи животики. Все добре з теплом і в будинках. Можливо, трошки щось стало дорожчим, але це вже треба дуже крихоборствувати, щоб підрахувати. Ця капелюшка, яку доводиться доплачувати, сприймається кожним, як вклад, як особиста цеглина в склеп диктатора Путіна. Особистий камінь у могилу російського кривавого фашизму».

Журналіст з дружиною пройшлися вулицею та завітали ще в кілька кавярень, в яких так само гріли потужні обігрівачі, які фактично обігрівали повітря: людей за столиками не було.

Підписники Невзорова пишуть в коментарях: «Росія скоро замерзне! Концентрація холоду в душах мешканців цієї країни зашкалює», «Не показуйте це ватником. Зламаєте їм сенс їхнього жалюгідного існування», «У мене знайомі і сусіди – німці (ми живемо Baden-Württemberg) кажуть: навіть якщо доведеться заплатити вдвічі більше, а так само знизити температуру до +19/+20, то з нами нічого не станеться, порівняно з тим, що переживають люди в Україні. Я приєднуюсь до такого відношення. Слава Україні ! І живе моя Білорусь!», «Як на мене, краще зменшу опалення в будинку, ніж залежатиму від убивць», «Все так, «загниваємо» потихеньку та цвяхи куємо!», «А наскільки у рашці комуналка дорожчає в черговий раз? А послуги мобільного зв'язку? Не помітили раби? А скільки коштує своя (не якась імпортована!) молочка, шоколад, овочі та ін. Європа і весь чесний світ ірже над вами вузькомірні і тихенько спостерігає за заходом болотяної недодержави», «З дитинства слухаю про загниваючу Європу, Америку, років 35 на моєму віці. Моя мама теж саме слухала і вірила, поки не виїхала і на власні очі не побачила, який прекрасний світ навколо Росії. Живемо в Барселоні».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: