Віктор Павлик втрапив у скандал, похизувавшись на камеру перепусткою «для обраних»

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Дружина Павлика показала відео, як мчать з чоловіком з вітерцем по Південному мосту

Дружина співака Віктора Павлика на своїй сторінці в соцмережі виклала допис, який збурив шанувальників артиста. Катерина Репяхова показала відео, як мчать з чоловіком по Південному мосту у Києві. Швидко їдуть, бо мають спецперепустку.

Українці обурюються: «Що це за фігня? Романтичний подарунок для жінки – це перепустка по стратегічному об‘єкту, де заборонено пересуватися цивільним? Тю, може краще гарящюю путьовку для влюбльоних на Данбас? Тут у нас стільки інстаграм локацій є».

Нагадаємо, у Києві закрили Південний міст з літа минулого  року. Рух цією ділянкою дозволено лише для спецтранспорту, громадського та транзитного вантажного транспорту, а також для автівок зі спецперепустками. Їх видає Київська міська військова адміністрація. Яким чином отримав документ Віктор Павлик – питання. 

Раніше «Главком» писав, що співак Іво Бобул таки подав до суду на блогерку через скандальне інтерв’ю про «розбалуваних жінок». Свого часу Віктор Павлик став на захист Бобула, який потрапив у гучний скандал з блогеркою Еммою Антонюк.

Читайте також: Міка Ньютон настільки с#чка? Співачка каже, що її втягнули в скандал з плагіатом на Євробаченні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: