Камала Гарріс у «Сімпсонах»? Неймовірна схожість образів збурила соцмережі

На інавгурації Камала Гарріс постала в такому ж вбранні, як персонаж Лізи Сімпсон в епізоді про обрання главою США
фото: 5.ua

Образ віце-президента США Камали Гарріс на інавгурації знайшли в епізоді мультсеріалу Сімпсони 2000 року

У мережі шириться новий вірусний тренд, який породжує дискусії та захоплення серед користувачів соціальних мереж. Меми, що порівнюють віце-президента США Камалу Гарріс із Лізою Сімпсон з мультсеріалу «Сімпсони», привернули увагу громадськості через неймовірну подібність. Про це пише Daily Mail.

Феномен почався після того, як користувачі виявили схожість між виглядом Камали Гарріс на інавгурації президента Джо Байдена й образом Лізи Сімпсон у вже легендарному епізоді «Сімпсонів» 2000 року. В обох випадках жінки були зображені у фіолетових костюмах, що надає їм додаткової символічної ваги.

У мережі ширяться меми, на яких порівнюють Лізу Сімпсон із Камалою Гарріс
У мережі ширяться меми, на яких порівнюють Лізу Сімпсон із Камалою Гарріс
Фото: dailymail.co.uk

Реакція соцмереж

«Сімпсони зробили це знову! У 17-му епізоді 11-го сезону (у 2000 році), де Ліза Сімпсон як перша жінка-президент Сполучених Штатів розповідає про те, як країна розпалася після президента Трампа. А ось Камала в тому ж одязі на інавгурації Байдена».

У мережі вражені схожістю Камали Гарріс з Лізою Сімпсон
У мережі вражені схожістю Камали Гарріс з Лізою Сімпсон
Фото: dailymail.co.uk

«Пам’ятаєте, коли Ліза була президентом Сполучених Штатів у "Сімпсонах"? Це була Камала Гарріс?».

«Чи можуть автори Сімпсонів передбачити, що я буду багатим і успішним?».

Епізод, у якому Ліза Сімпсон уявляє себе президентом Сполучених Штатів після президентства Дональда Трампа, став пророчим у контексті подій, що відбулися пізніше у політичному житті США. Це спонукає користувачів мережі задуматися про можливість пророкування майбутніх подій та загадкові зв'язки між реальністю та художньою творчістю.

Сам мем став приводом для жартів, роздумів і навіть філософських питань, що стосуються впливу культури мас на сучасне суспільство та можливості передбачення майбутнього. Популярність цього явища продовжує зростати, залучаючи увагу до спритності «Сімпсоні»  у висвітленні глибоких соціокультурних та політичних тем.

Чи можуть «Сімпсони» дійсно передбачити майбутнє? Це питання залишається відкритим для обговорення, але одне впевнено: цей мем запустив в мережі хвилю цікавих дебатів і спонукав користувачів до нових відкриттів.

Раніше «Главком» писав, що за роки існування мультсеріалу в картині було зроблено безліч передбачень, які виявилися напрочуд точними. В одній з останніх серій мультсеріалу «Сімпсони» поховали російського агресора Путіна. Звуть героя, якого важко переплутати з кимось іншим, звати Кірк Ван Хутен. Згідно з сюжетом, він – батько кращого друга одного з головних героїв Барта.

«Сімпсони» – це анімаційне телешоу, прем'єра шоу відбулася в кінці 1989 року, і з того часу воно стало одним із найтриваліших телешоу в історії. Серіал розповідає про повсякденне життя сім'ї Сімпсонів, що складається з батька Гомера, матері Мардж, дітей Барта, Лізи та Меггі, а також їхніх друзів і сусідів у вигаданому місті Спрінгфілд. Серіал швидко став популярним завдяки дотепності, а також здатності поєднувати гумор із гострими соціальними коментарями. Він отримав безліч нагород, включаючи 34 премії «Еммі».

Читайте також: Сальма Хайєк у зухвалій позі знялася із напівголим знаменитим колегою

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: