Відомий репер, який ховався з вагітною дружиною у бомбосховищі Києва, заявив про підтримку Росії

Музикант в соцмережі продемонстрував «добре ставлення до народів Росії»
фото з відкритих джерел

Репер Jah Khalib заявляє, що його допис в мережі про любов до українців – брехня

Казахський репер Jah Khalib, який на початку вторгнення знаходився в Києві та ховався з вагітною дружиною-українкою у бомбосховищі, після скасування концерті у Санкт-Петербурзі, заявив про підтримку Росії.  

«Майже вся моя команда – громадяни Росії та проживають у Росії. Більшість моїх слухачів живе у Росії. Я завжди прилітаю до Росії з добрими намірами, із задоволенням даю концерти та виступаю на радіо, що явно демонструє моє добре ставлення до народів Росії», – написав у соцмережі Jah Khalib.

«Ми в Києві. Живі-здорові, не панікуємо. Нікуди не їдемо. Українці, я тепер не просто люблю вас, я захоплююсь вами», – написав Jah Khalib в перші дні вторгнення.

«Все, що ви прочитали про мене останні дні – брехня, – бідкається тепер музикант. – Моя сторіз, довкола якої виник цей інформаційний ажіотаж, була опублікована більше року назад. Це сторіз вдячності простим людям із України, які в важку хвилину, не думаючи про власну безпеку, допомогли евакуювати мене та мою дружину на 8 місяці вагітності із бомбосховища та допомогли дістатися до Казахстану. Завдяки чому у мене народилася здорова донька, з якою ми вже рік проживаємо в Алмати».

Читайте також: Хлопчик із банки згущенки. Стало відомо, як змінився за десятки років та чим займається

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: