В мережу виклали відео, як путініст Петросян розвалював СРСР

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Нині ж гуморист розважає російську публіку примітивними жартами про Україну

Російський нафталіновий комік Євген Петросян на «Голубом огоньке» в Росії відзначився огидними жартами про Україну і її президентів. Тим часом уважні українці знайшли в мережі цікаве відео, в якому комік ганьбить СРСР, куди так затято тягне нині росіян Путін.

У новорічну ніч з келихом в руці затятий ура-патріот з недолугою посмішкою розповідав з екрану, що Захід намагався «розвалити Росію». «Навіть не подумавши, що в будові світу Росія – це опорна конструкція! Так, панове! Так що подобається чи не подобається – Росія розширюється», – видав «жартівник». Аудиторія у відповідь почала активно плескати.

«Про Україну скажу тільки одне: при владі кондитера Порошенка жити українцям було не солодко, а при владі коміка Зеленського – не смішно», – додав згодом російський гуморист.

Українці бурхливо відреагували на побачене. «Це вже неживі люди. Аж моторошно й гидко на них дивитися. І ось цей їхній регіт із тупих жартів – якийсь сюр, пряма трансляція з пекла», «Петросян нагадав маріонетку», «Їхнє обличчя – це просто моторошно», "Роботи сміються. І це XXI століття», – пишуть у мережі.

Тим часом, у Фейсбук з’явилося відео виступу артиста на сцені в 1988 році, коли ще тривала війна в Афганістані. Тоді Петросян вперше говорив в гостросатиричному фейлетоні на цю тему. Розповідав про уряд, який не послав на війну своїх онуків, про загиблих, про спільну провину перед ними. Пишуть, що несподівано для артиста глядачі дружно встали в імпровізованій жалобній хвилині.

Нині ж риторика колись популярного артиста змінилася: Петросян заявляє, що готовий хоч зараз вирушити на фронт та бігає по шпиталям, де розважає поранених рашистів несмішними жартами. А тим часом його менеджмент не може продати квитки на виступи артиста. Саме так сталося на концерті в Сочі. У соцмережах автор передачі «Сміхопанорама» зазивав на захід та анонсував нову програму. Проте мало хто оцінив старання. В результаті, було продано лише трохи більше чверті квитків.

«Петросян останніми роками перестав збирати взагалі десь зали. Щойно з'явилися Comedy club, люди перестали купувати квитки на Петросяна. Всі ці скандали, розлучення та весілля не принесли йому абсолютно нічого щодо зборів. Його гумор зараз нікому не потрібен. Серед гумористів вважається, що Петросян – це поганий тон. Знаєте, коли у КВК звучить поганий жарт, усі кажуть: «Фу, це як у Петросяна», – поділився з пресою російський концертний промоутер Сергій Лавров.

На думку продюсера, аудиторія артиста складається з жінок похилого віку. Бабусі відвідують виступи коміка, щоб згадати минулі часи. До того ж, щороку інтерес до творчості зірки гумору згасає: «Я особисто був одного разу на його концерті та заснув. Після чого вирішив, що більше не піду ніколи у житті. Раніше гумор Євгена Вагановича був кумедним, оскільки нічого іншого не було».

Читайте також: На сервісі Apple TV знайшли пропагандистський фільм «Ополченочка» з Поклонською

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: