В Росії знайшли заміну Валерію Меладзе: це родич Пугачової

Причини заміни артиста ніхто не повідомляє
фото з відкритих джерел

На сайті концертної зали в Москві вже висить нова афіша

Російському співаку Валерію Меладзе один за одним скасовують концерти.  Як відомо, під час виступу в Дубаї виконавець відповів на фразу шанувальника «Слава Україні». Згодом виконавецье поспішив виправдатися у соцмережах за своє «Героям слава», однак російських ура-патріотів вже було не зупинити.

На ситуацію моментально відреагували у Держдумі та Раді Федерації. «Його поведінка гідна засудження. По-справжньому російський артист так поводитися не може і не повинен. Він сидить на двох стільцях, намагаючись «урвати» з усіх боків, – написав політик Сергій Миронов у своєму телеграм-каналі. – Час би визначитися. Хоча, судячи з поведінки, цей артист свій бік вибрав. Пропоную позбавити Меладзе всіх звань, що є у нього. Це буде чесно та справедливо». Член Радфеда Олена Афанасьєва заявила, що артиста взагалі необхідно позбавити російського громадянства: «Скотство! Потворність! Зрада! За таке Меладзе не звань треба лишати, а громадянства Російської Федерації». Деякі російські видання припускали, що Меладзе можуть визнати іноагентом та знімуть з усіх телеефірів.

А тепер стало відомо, що артист Володимир Пресняков виступить 8 березня у концертному залі «Барвіха Luxury Village». Раніше цього дня було заплановано виступ Валерія Меладзе, повідомили російській пресі у касах зали. Білети коштували дуже недешево та були розкуплені. «Концерт 8 березня буде, але не Меладзе, а Преснякова», – сказали у касах, не уточнивши причини заміни артиста. Весняні виступи Меладзе в Іркутську та Новосибірську також скасовані.

Офіційних заяв організаторів про причину скасування немає, глядачам пропонують прийти за тими ж квитками на концерт Володимира Преснякова, або здати квитки, якщо заміна їх не влаштовує. На сайті концертної зали вже висить нова афіша.

Тим часом Володимир Пресняков, на противагу своїй легендарній колишній тещі, публічно підтримує війну в Україні. На одному з нещодавніх концертів співак оголосив, що весь гонорар від виступу перерахує на потреби «хлопців із передовою». Російська преса радісно повідомила, що Пресняков приєднався до «знаменитостей, які допомагають учасникам СВО та мешканцям Донбасу».

Читайте також: Путіністка Канделакі накинулася на сина Юрія Нікуліна, бо він «явно підтримує не Росію»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: