Акторка Любава Грешнова, яка втекла з Росії, повідомила новину про свій дім: Плачу весь час

Любава з чоловіком та сином
фото з відкритих джерел

Рідне місто актриси з первого дня вторгнення знаходилося в окупації

Українська акторка Любава Грешнова, яка виїхала з чоловіком, актором Михайлом Пшеничним та сином з Росії з початком агресії, на своїй сторінці в Фейсбук повідомила радісну новину: «Сьогодні офіційно був звільнений населений пункт, в якому знаходиться мій дім, мої близькі, родичі та сусіди. З першого дня війни це місто було в окупації. І ми чекали, всі чекали. Поки я просто плачу весь час від шаленої гордості та щастя. Всі подробиці потім, навіть якщо моя пральна машина вже за Уралом, начхати. Певна, що лишився садочок з найсмачнішими у світі яблуками, який я саджала щє малою дитиною. А я приїду і міцно міцно буду обіймати кожне дерево! Кожну травнику. Наче сон… Я хочу обійняти кожного, хто знає, що таке, коли рідні в окупації. Всіх, хто сьогодні радіє, і тих, хто щє чекає! Це страшне випробування, але тільки українці вміють так гідно його проходити. І так шалено і щиро вірити в ЗСУ та молитися за наших героїв».

Актриса Любава Грешнова, яка народилася та виросла у Харковській області, розпочинала в Україні кар'єру – була першою ведучою програми «Зважені та щасливі», але потім більше 10 років жила та працювала в Росії. З початком повномасштабного вторгнення РФ в Україну акторка з чоловіком вирішили їхати з Росії.

В інтерв'ю телеведучій Талі Калатай Любава розповідала, як непросто виїжджала із РФ: «Було дуже страшно. Ми два-три дні намагалися зібратися, але нічого не зібрали. Ми просто кинули все як є. Просто кинули квартиру, закидану речами, машину посеред вулиці. За годину до вильоту нас зупинив працівник ДАІ, побачив український паспорт та українські права та каже: «Поїхали, я хочу відвести вас до відділення». А ми з дитиною. Ми маємо літак. Ми розуміємо, що це наш останній шанс відлетіти. Ми питаємо: «Навіщо?» Він відповідає: А я просто хочу. У вас українські паспорти». Я так нервувала, що в мене тремтіла нога. І він це бачив. Актриса каже, що після довгих умовлянь їм дали відлетіти. Виїхати з РФ зіркова пара могла тільки до Туреччини чи Єгипту – квитки продавалися лише на ці два напрямки. Вартість одного була позамежна – від 5 до 10 тисяч доларів».

Зараз акторка з чоловіком та сином перебуває в Польщі, де волонтерить та грає в благодійних виставах.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: