Рудницька про ордени від Зеленського для Могилевської та Козловського: Плюнули нам в обличчя

Козловський та Могилевська
фото з відкритих джерел

Артистка вважає, що артисти, які «перевзулися», нічим не кращі від тих, що співають у Москві

Співачка та художниця Анжеліка Рудницька відверто здивувалася в інтерв'ю Олені Берестенко для її ютуб-програми «Будеш знати», що українці часто зневажливо згадують тільки про українських артистів, які працюють в Росії.

На думку Рудницької, в самій Україні є досить багато артистів, яі люблять «перевзуватися». «Приміром, я не чула, щоб Наталя Могилевська просила пробачення в українського народу за те, що підтримувала Януковича. Навіть в тей момент, коли розстрілювали Небесну сотню, вона не відмовлялася від пітримки. А теперішня влада подарувала Могилевській орден княгині Ольги. Я перепрошую: це нормально? Більш було б честно, якби вона виїхала вслід за Януковичем, бо казала ж, що «своих не бросает до конца». Те, що зараз відбувається – я не вірю.... Якби вона розкаялася в душі, то сказала б про це. Крім того, ще кілька місяців тому вона розповідала, як «надо поддерживать русский язык». Наскільки я знаю, Наталя Могила з родини українських філологів, і кому, як не їй, відстоювати українську мову?»

Анжеліка Рудницька також висловила розчарування через те, що виконавцеві Віталію Козловському присвоїли орден «За заслуги» ІІІ ступеня. «Або ще один «герой» української музики – Віталій Козловський. Я з болем і жалем говорю про цих людей, бо ми разом виростали і формувалися. Співали на одній сцені, реготали в одних гримерках, сумували разом. І зараз для мене ці артисти нічим не кращі, від тих, що співають в Росії. У 2018 році Віталій Козловський на День перемоги в Москві виступав. Владу це не зупинило, і вони йому теж дали орден».

Анжеліка пригадала також, що в 2017 році виконавець поїхав з квітами до ексмера Слов'янська Нелі Штепи, яка підтримала окупантів. Коли її посадили під домашній арешт, артист поїхав до неї з величезним букетом, і заявив, що його вразила її особиста історія, однак після шквалу критики видалив світлину з соцмережі.

«За що їм дали ордени? Я вважаю, що українському суспільству влада плюнула в обличчя. Мені це вкрай неприємно. Якщо ми будемо вдавати, що ми цього не помічаємо, то ми не вивчили ніяких уроків. А якщо ми їх не вивчимо, то ця війна ніколи не закінчиться. Навіть, яо перестануть стріляти і ракети падати нам на голови, нічого не зміниться, гібридна війна буде продовжуватися»», – додала Рудницька.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: