Іво Бобул вийшов на зв'язок після скандального інтерв'ю, з якого втік

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Виконавець заявляє, що не давав права ведучій оприлюднювати запис бесіди

Співак Іво Бобул заявив, що не давав згоди на публікацію інтерв'ю для ютуб-каналу «Це ніхто не буде дивитись», з якого пішов через суперечку із ведучою Еммою Антонюк. Заяви про жінок, які здалися ведучій сексистськими, артист у коментарі сайту kp.ua назвав власною думкою.

«Я понад 40 років на сцені, а їй – 32 роки, – каже Бобул про ведучу. – Це була моя власна думка. Ніхто не давав їй права публікувати це інтерв'ю. Я їй сказав, щоб вона це не публікувала, але вона не послухала. Хоче хайпанути? Вона виклала у Youtube нашу розмову телефоном. На це ніхто не має права без дозволу. Це правило журналістики».

Нагадаємо, Іво Бобул погодився стати героєм ютуб-програми блогерки Емми Антонюк «Це ніхто не буде дивитися», однак під час бесіди зі скандалом втік з інтерв'ю.

Відповідаючи на одне з запитань, Бобул заявив, що зараз жінки розпещені: «Якщо жінка мозок тобі виносить, як до неї можна ставитися? Жінки зараз розпещені. Дуже багато хочуть від чоловіків. Я дивлюся на все це і мені просто шкода стає чоловіків. Сьогодні в неї один, через пару років інший і так скаче по ліжках, шукає принца. Треба поважати чоловіків, нам теж важко. Меркантильними стали жінки, дуже меркантильними. Багато жінок самотні і не розуміють чому – у них є все, але немає щастя. А тому, що треба подивитися на себе, подивитися, що ти наробила, що залишилася сама. Кого ти так образила. Не міг він, наприклад, шубу тобі дістати, і через цю шубу ти пішла до іншого». Блогерка Емма Антонюк заперечила музиканту, дорікнувши, що він ображає жінок.

Артист підвівся, спробув сам зняти мікрофони, та залишив інтерв'ю. У відео також показали кадри телефонної розмови Бобула з ведучою, де артист заявив, що журналістка «зробила його винним у цьому».

Читайте також: Відомий російський актор вкотре висміяв Путіна (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: