Син головного пропагандиста Соловйова засвітився в Лондоні: реакція соцмереж

Данило після школи навіть не вступив до вузу
фото з відкритих джерел

Молодий чоловік якийсь час вів активне світське життя в Москві

Один з синів головного російського телепропагандиста Володимира Соловйова засвітився в Лондоні. Про це на своїй сторінці у соцмережі написав журналіст Олег Єльцов.

За інформацією росЗМІ, Соловйов – батько вісьмох дітей. Поліна та Олександр – діти від першого шлюбу, Катерина – від другого. Теперішня дружина путініста, дочка відомого російського сатирика Віктора Коклюшкіна, народила Соловйову п'ятьох дітей – Данила, Софію-Бетину, Емму-Естер, Володимира та Івана.

Соловйов має чотирьох синів, двоє з яких за віком цілком придатні не тільки для служби в армії, а й для відправлення на фронт у рамках часткової мобілізації. Однак ні 34-річний Олександр, ні 21-річний Данило не перебувають у лавах Збройних сил РФ.

Старший син після закінчення університету мистецтв в Лондоні, займається там режисурою. Данило після закінчення елітної Ломоносовської школи (там вчаться зараз і інші молодші діти пропагандиста. за кожного тей платить в рік 1,5 млн рублів) навіть не вступив до вузу. За деякими даними, хлопець якийсь час вів світське життя в Москві, а нині продовжує тусуватися вже в Лондоні.

Тим часом батько хлопців під час нещодавнього авторського політичного шоу на російському пропагандистському каналі запевняв глядачів, що російські терміновики самі рвуться на війну, тому необхідно дозволити їм воювати: «Ну, завжди на війнах молоді... Скільки хлопців, які зараз проходять термінову службу, кажуть: «Дайте повоювати, нас півроку готують, ми можемо, знаємо, вміємо. Наші батьки там. Пустіть нас туди».

«Розкладає Захід зсередини?», «Тато «заробив» на розкішне життя синочка поза їхньою «гарячьо любимой родиной», «Але чекайте, він теж ризикує життям не менше, ніж його ровесники, відправлені в Сирію чи Україну. Невже ви не бачите що його лоб ось ось лусне від ботулотоксину? Не кожен так може», «Нє всьо так однозначно. Во-пєрвих, Соловьєв нє пользуєтся популярностью. Во-вторих, какіє ваши доказатєльства, что ето син Соловьєва. В трєтьїх, ето всьо, чтоби посєять нєдовєріє срєді россіян к руководітєлям. В чєтвєртих, і ето главноє, на сєбя посмотрітє, у вас дєпутати в Дубаях, богачі в Куршевєлях, а погранічніца в Паріже. Можливо, є і в пятих, та вже не універсальне, а від русскіх нацистів (не плутати з россійскімі нацистами): плювати на антинародний антирусскій режим, нам треба зібрати історічєскіє русскіє зємлі і вигнати звідти всю нєрусь і вирусь», – кепкують в соцмережі коментатори.

«Син Володимира Соловйова Данило Соловйов розповів, що поки не може укласти контракт із міністерством оборони Росії й вирушити на захист Донбасу, оскільки він уже уклав контракт із лондонським модельним агентством», – написали у соцмережі автори сторінки Думмінг Тупс (Анк-Морпорк). У коментарях до свого допису автори підкреслили, що вони є гумористичним пабликом, який «часто на 100% правий».

Читайте також: Британський таблоїд склав список дітей знаменитостей, які досягли слави своїми силами

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: