Косметологиня може стати власницею компанії Lamborghini

Флавія Борзоне може довести, що вона належить до родини Ламборгіні
фото із відкритих джерел

Італійка оголосила себе дочкою Тоніно Ламборгіні, та хоче забрати його компанію

Косметологиня з Неаполя, 35-річна Флавія Борзоне, доручила приватному детективу довести, що вона і спадкоємиця компанії Lamborghini Елеттра Ламборгіні – сестри. Борзоне каже, що вона позашлюбна дочка 76-річного Тоніно Ламборгіні, чий батько Ферруччо створив перший розкішний автомобіль Lamborghini на півночі Італії в 1963 році. Про це пише The Daily Telegraph.

Флавія Борзоне заявила, що вона є дочкою відомого мільярдера Тоніно Ламборгіні та спадкоємицею його компанії Lamborghini. Зараз компанія належить Volkswagen Group через її дочірню компанію Audi. І саме на неї «поклала око» жінка. Італійка звернулася до суду, зазначивши, що вона має доказ у вигляді ДНК-тесту. Експерти з Університету Феррари заявили, що зразок ДНК довів генетичний збіг між пані Борзоне та пані Ламборгіні, показуючи, що вони сестри.

За словами Флавії, її мати Розальба Колоссімо була в романтичних відносинах із Ламборгіні: їхнє знайомство відбулося 1980 року в Мілані, а через вісім років народилася вона.

У якості доказу був зроблений ДНК-тест трубочки, за допомогою якої пила каву Елеттра Ламборгіні
У якості доказу був зроблений ДНК-тест трубочки, за допомогою якої пила каву Елеттра Ламборгіні
Cosmopolitan.com

Тоніно Ламборгіні нібито проїжджав повз, коли помітив молоду жінку, яка чекала на автобус, і зупинився, щоб запропонувати їй підвезти. Стверджується, що між ними зав’язалися стосунки, і Флавія Борзоне народилася в 1988 році.

Звернувшись до суду, косметологиня продемонструвала результати ДНК-тесту, зробленого в Університеті Феррари. У документі зазначено, що вона справді дочка мільярдера. «Я не хочу нікого образити, я просто хочу знати, чия насправді я дочка», – сказала пані Борзоне в суді.

Батьком Флавії Борзоне може бути мільярдер Тоніно Ламборгіні
Батьком Флавії Борзоне може бути мільярдер Тоніно Ламборгіні

Крім цього, заявниця розповіла, що познайомилася зі своїм батьком і таємно записала їхню розмову. На записі Ламборгіні зізнався, що справді був у стосунках із матір'ю жінки. Матеріал ДНК був зібраний приватним детективом із соломинки, яку Елеттра Ламборгіні використовувала, коли пила каву з льодом. Одна італійська газета навіть назвала це «соломинкою тисячі таємниць».

Сторона захисту наполягає на тому, що зразок для ДНК-тесту було взято незаконно і не має сили як доказ. У результаті суд у скандальній справі перенесли на березень.

Читайте також: В Індії 103-річний чоловік знайшов вдвічі молодшу дружину, і пояснив своє рішення

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: