Літак впав на автомобіль у Чилі (моторошне відео)

Літак, що розбився, належав частиною Національній лісовій корпорації Чилі
фото: Pledge Times

Літак для гасіння лісових пожеж потрапив у жахливу аварію у Чилі

Легкомоторний літак для гасіння лісових пожеж зазнав аварії в Чилі, йдеться на сторінці Qué Talca у соціальній мережі X. Повітряне судно звалилося на трасу, зачепивши при цьому легковий автомобіль. Одна людина загинула і декілька людей постраждали.

Інцидент стався неподалік міста Талька, уточнює сайт Pledge Times. На кадрах, знятих очевидцями, видно, як літак, що низько летів, зачепив крилом дроти лінії електропередачі, загорівся в повітрі і впав на проїжджу частину.

На відео чітко видно, що літак зачіпає троси, обертається навколо власної осі та падає на дорогу. Літак належав Національній лісовій корпорації (Conaf) Чилі та впав на 247-му кілометрі, перед аеродромом Пангілемо. Крім того, в результаті аварії загинув пілот і ще четверо людей отримали поранення.

За словами виконавчого директора служби Крістіана Літтла, пілот, особа якого не розголошується, нібито мав іспанське громадянство та мав «великий досвід польотів». За першою версією слідства, пілот не впорався з керуванням, коли «він зіткнувся з електропроводкою» і впав на трасу поблизу міста Талька. Триває слідство, щоб з'ясувати точні причини трагедії. 

Нагадаємо, раніше у літака Boeing  двері відвалились просто у польоті. Глава американської авіабудівної корпорації Boeing Дейв Келхун заявив, що компанія зобов'язана визнати наявність технічних проблем у лайнерів 737 Max 9 після того, як один із них втратив люк аварійного виходу безпосередньо під час польоту. Як пише Bloomberg, з посиланням на його слова, розслідування обставин події відбуватиметься «зі стовідсотковою прозорістю».

Інцидент із лайнером Boeing 737 Max 9 авіакомпанії Alaska Airlines стався в ніч проти 6 січня. Незабаром після зльоту літака випала секція фюзеляжу на висоті майже п'яти кілометрів, екіпаж ухвалив рішення про екстрену посадку. Через кілька днів шкільний вчитель знайшов двері лайнера, що відірвалася, на задньому дворі свого будинку в штаті Орегон. Хоча серед 171 пасажира та шести членів екіпажу серйозних травм не було, Калхун сказав, що все, про що він міг думати, це те, «хто мав би бути на сидінні біля цієї діри», коли він бачив що відбулось у салоні літака.

Читайте також: Авіакомпанія RyanAir зробила найкоротший переліт із пасажирами на борту

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: