В Індії 103-річний чоловік знайшов вдвічі молодшу дружину, і пояснив своє рішення

Щасливе подружжя у Індії не зважає на різницю у віці
стоп-кадр з відео NDTV

В Індії 103-річний чоловік зіграв весілля із 49-річною жінкою, і пара не виключає появи дітей

В Індії 103-річний місцевий житель Хабіб Назар одружився з жінкою, яка вдвічі молодша за нього – Фіроз Яхан всього 49 років. Весілля зіграли ще минулого року, але світова спільнота почала обговорювати цей випадок лише зараз, пише NDTV.

«Мені нічого не бракує. Я просто відчуваю самотність», – пояснив причину свого рішення наречений.

Зазначається, що Хабіб Назар раніше був двічі одружений, в обох випадках йому довелося ховати своїх дружин. Нова обраниця чоловіка, пояснюючи своє рішення, заявила: пішла на такий крок, бо про Назара не було кому дбати. Всі чутки про те, що її змусили піти на цей крок, вона заперечила. «Жінка також натякнула на можливість появи дітей та наголосила, що її чоловік перебуває у чудовій фізичній формі. Мій чоловік абсолютно здоровий, у нього немає жодних проблем», – додала вона.

Нагадаємо, мешканка Анкари розлучилася із чоловіком, бо він рідко чистив зуби і не приймав душ. Верховний суд зобов'язав чоловіка виплатити компенсацію ексдружині у розмірі $16 500. 

Жінка довела під час судових слухань, що її чоловік не дотримувався правил особистої гігієни і перестав доглядати себе. За її словами, він чистив зуби лише кілька разів на тиждень і не змінював одяг по п'ять днів. Жінка подала на розлучення, зрозумівши, що не може більше жити поряд із «бруднулею». У своєму рішенні Верховний суд постановив, що чоловік-відповідач повністю винен у подіях, які призвели до розлучення, таких як недотримання особистої гігієни та запах поту.

Читайте також: Каблучка за $190 тис. у багні: у Китаї три доби шукали подарунок нареченої

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: