Німецький балетмейстер вимазав фекаліями лице журналістки через погану рецензію

Марко Геке та його знаменита собака
фото з відкритих джерел

Хореограф накинувся на жінку, яка написала розгромну рецензію на його постановку

Головний хореограф-постановник провідної німецької балетної трупи Марко Геке напав на балетного критика Вібке Хюстер у Ганноверському оперному театрі. Балетмейстер накинувся на жінку, яка написала розгромну рецензію на його постановку «У голландських горах», назвавши її нудною та безладною. Спочатку Геке лаявся з Хюстер, а потім дістав з кишені пакет із собачими екскрементами та розмазав по обличчю критика, пише The Guardian.

Хустер подала заяву до поліції. Марка Геке вже усунули з посади керівника балетної трупи та заборонили відвідувати оперний театр. «Своєю імпульсивною реакцією на журналіста Марко Геке порушив усі правила поведінки Ганноверської державної опери і вибив з колії публіку, співробітників театру та широку громадськість. Він завдав величезних збитків Державній опері та Державному балету в Ганновері. Державний театр Нижньої Саксонії попросив балет і дати пояснення керівництву театру», – йдеться у заяві театру.

Марко Геке, який навчався у Королівській консерваторії у Гаазі, є директором балетної трупи Ганноверського оперного театру з 2019 року. Його домашня такса Густав вже стала знаменитістю і завжди супроводжує балетмейстера (колись пес «обідав» у Парижі з принцесою Монако Кароліною, яка є шанувальницею цієї породи собак).

Німецькі ЗМІ повідомили, що фекалії, використані під час нападу, були «виготовлені» лише за кілька хвилин до інциденту з критиком.

Читайте також: Міністр Федоров захопив мережу вражаючим відео про своїх жінок

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: