Вищий на дві голови. Колишня дружина Кличка показала наймолодшого сина

фото з відкритих джерел

Наталія Єгорова розмістила в соцмережі світлину з хлопцем

Колишня дружина мера Києва Віталія Кличка, яка у соцмережах тепер підписана, як  Наталія Єгорова, розмістила на своїй сторінці серію фотографій, які присвячені її від’їзду до Кельна, де братиме участь в танцювальному телешоу.  

На початку січня Єгорова повідомила, що стала учасницею шоу «Танці з зірками» (Let's Dance) у Німеччині. Тепер Наталя показала, як збирається в дорогу: пакує чималі валізи, обнімається з молодшим сином, який вищий за маму на дві голови, та знаходиться в автомобілі, яким рушатиме в дорогу.

Раніше «Главком» писав, що колишня дружина мера Києва Віталія Кличка Наталія Єгорова опублікувала рідкісне фото дорослих синів – 22-річного Єгора і 17-річного Максима. Хлопці позують біля прикрашеної новорічної ялинки. Поряд з ними знаходиться домашня улюблениця – кішка.  «Різдвяний настрій увімкнено», – підписала кадр Єгорова.

Також Наталія на своїй сторінці в соцмережі опублікувала селфі, на якому її знято зі старшим сином, 22-річним Єгором. Столичний градоначальник теж час від часу хизується своїми дітьми в соцмережі. У грудні минулого року мер Києва Віталій Кличко опублікував на своїй сторінці в Інстаграм фото зі своїм братом та двома синами – Єгором та Максимом. Політик підписав знімок: «Два покоління братів. Вітаємо з прийдешніми святами!»

Нагадаємо, що очільник Києва та його дружина були офіційно одружені з 1996 року. У шлюбі у подружжя народилося троє дітей: сини Єгор і Максим та дочка Єлизавета. Останнім часом Наталія і Віталій Клички жили окремо: вона – у німецькому Гамбурзі, а він – у Києві. В серпні 2022 року Віталій Кличко повідомив, що розлучається з дружиною. Причиною їхнього розлучення стало «роздільне проживання».

Читайте також: Данилко розповів, яка біда трапилася з ним в Італії та показав людину, що врятувала

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: