Несусвітній бардак. Супермодель Хайді Клум засвітила на відео безлад у своєму домі

Шанувальники моделі не стали її засуджувати, а навпаки – оцінили творчий безлад
фото з відкритих джерел

Модель показала,  як виглядає свята святих її оселі – гігантська вбиральня

Днями 49-річна супермодель Хайді Клум на своъй сторінці в соцмережі виклала відео, в якому показала,  як виглядає свята святих її оселі – гігантська вбиральня.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Heidi Klum (@heidiklum)

Збираючи речі у майбутню поїздку, супермодель записала відео, на якому продемонструвала незліченні дизайнерські туфлі, сумки та сукні, звалені в купу на підлозі, назвавши цю картину «абсолютним, несусвітним бардаком». «Я не знала, що взяти з собою, тож… Мене чекає особлива робота, і я така схвильована, – сказала Хайді. – Я збираю речі для неї».

Шанувальники моделі не стали її засуджувати, а навпаки – оцінили творчий безлад. «Саме так виглядає мій гардероб щодня», «Це ж я чисто, коли збираюся кудись», «Моя кімната, коли я запізнююся»,  – пишуть шанувальники моделі.

Раніше «Главком» писав, що супермодель Хайді Клум знялася топлес у кролячих вушках та спровокувала хвилю критики.

Також Хайді Клум та її чоловік роздяглися заради знімку на річницю весілля. Нагадаємо, що Том Каулітц та Хайді Клум одружилися у 2019 році. Нещодавно модель сказала в інтерв'ю, що думає про поповнення в сім'ї. Зараз вона вже має чотирьох дітей. Троє з них народилися у шлюбі Клум зі співаком Силом. А старшу доньку, яка згодом удочерив Сил, Хайді народила від бізнесмена Флавіо Бріаторе. У Тома дітей поки немає, але він дуже близький із дітьми дружини.

Читайте також: Як почистити печінку: 7 корисних звичок у раціоні, які у цьому допоможуть

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: