Супермодель Хайді Клум знялася топлес у кролячих вушках та спровокувала хвилю критики

Шанувальники про модель: Яке сумне і нічим не сповнене її життя
фото з відкритих джерел

Новий допис моделі викликала неоднозначну реакцію передплатників

Німецька супермодель Хайді Клум вирішила незвичайним чином привітати передплатників із католицьким Великоднем. Цього року його святкували вчора, 9 квітня. Зірка опублікувала в соцмережах фото, на якому зображено топлес у кролячих вушках на тлі басейну.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Heidi Klum (@heidiklum)

Допис моделі викликав неоднозначну реакцію передплатників. Деякі фанати вирішили, що фотографуватися напівоголеною на честь християнського свята недоречно. Інші, втім, наголосили, що на знімку Хайді виглядає щасливою, а це найголовніше.

«Яке сумне і нічим не сповнене життя. Вона женеться за увагою та похвалою, замість того, щоб насолоджуватися своєю родиною», – написав один передплатник. «Невже вона не могла потерпіти і не роздягатися бодай один день на рік?» – обурюється інший.

Раніше «Главком» писав, що Хайді Клум та її чоловік роздяглися заради знімку на річницю весілля. Нагадаємо, що Том Каулітц та Хайді Клум одружилися у 2019 році. Нещодавно модель сказала в інтерв'ю, що думає про поповнення в сім'ї. Зараз вона вже має чотирьох дітей. Троє з них народилися у шлюбі Клум зі співаком Силом. А старшу доньку, яка згодом удочерив Сил, Хайді народила від бізнесмена Флавіо Бріаторе. У Тома дітей поки немає, але він дуже близький із дітьми дружини.

Читайте також: Радник Зеленського закрутив роман з екс-«віагрою» Мішою Романовою

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: