Супермодель Хайді Клум та її чоловік роздяглися заради знімку на річницю весілля

Том Каулітц та Хайді Клум разом чотири роки
фото з відкритих джерел

Том Каулітц та Хайді Клум узаконили свої стосунки у 2019 році

Німецька супермодель Хайді Клум та її чоловік Том Каулітц відсвяткували річницю весілля. З такої нагоди модель та музикант організували романтичний вечір для двох. Клум виклала в соцмережах світлини на яких сфотографовано святковий торт, величезний букет червоних троянд, червоні повітряні кулі у формі серця. А також самі закохані, що позують перед камерою топлес.

«Кохання всього мого життя»,  – підписала супермодель публікацію.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Heidi Klum (@heidiklum)

Нагадаємо, що Том Каулітц та Хайді Клум узаконили свої стосунки у 2019 році. Нещодавно модель сказала в інтерв'ю, що думає про поповнення в сім'ї. Зараз вона вже має чотирьох дітей. Троє з них народилися у шлюбі Клум зі співаком Силом. А старшу доньку, яка згодом удочерив Сил, Хайді народила від бізнесмена Флавіо Бріаторе. У Тома дітей поки немає, але він дуже близький із дітьми своєї дружини.

Раніше «Главком» писав, що Хайді Клум жорстко розкритикували за фотосесію з дочкою в білизні. 49-річна Хайді Клум та її 18-річна донька Льоні стали героїнями різдвяної рекламної кампанії Intimissimi. Хайді позує в червоній напівпрозорій білизні, на Льоні – піжама з мереживом. Це вже друга фотосесія для цього бренду.

Перша кампанія за участю матері та дочки для Intimissimi, що опублікована у жовтні, зустрінута була суперечливо. Багатьом здалося дивним і навіть недоречним, що Хайді та Льоні позують у спідній білизні. Сама Льоні сказала в інтерв'ю, що їй дуже сподобалася фотосесія та процес зйомки, а негативні коментарі не дуже цікавлять.

Читайте також: Матвійчук збурив мережу гострою темою про перейменування вулиць: отримав море відгуків

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: