«Міс Україна Всесвіт» поділилися несподіваними подробицями «обстрілу» своєї автівки

Неплях демонструє камінець, який став причиною гвалту
фото з відкритих джерел

Неплях, яка вчора заявила, що її авто обстріляли, сьогодні каже, що на неї «впало з неба»

Модель Анна Неплях, яка представляла Україну на «Міс Всесвіт 2021» вчора повідомила на своїй сторінці в соцмережі, що обстріляли її авто. За її словами, це сталося в Києві. Сьогодні дівчина приголомшила зізнанням, що стрілянини не було та показала, що насправді потрощило заднє скло у її авто.

«Розвертаючись на бульварі Лесі Українки біля станції метро «Печерська», я стояла на розвороті і чекала, поки зможу розвернутися. Навколо не було машин, ніхто поруч не ганяв, не було такого, щоб... це не траса, де дуже багато машин. Не було поруч ніяких вантажівок, – розповідає Неплях. – І я чую наче постріл. Аж до того, що я злякалася так, що аж пригнулася».

«Дивлюся в переднє скло, – нічого немає. Я не розумію, що це було. Дивлюся у дзеркало і бачу, що заднє скло моєї автівки повністю в павутинці. Я в шоці. Починаю рушати з місця, аби розвернутися. Моє заднє скло повністю сиплеться. Я в шоці. Вмикаю аварійку, під'їжджаю до свого будинку. В мене лише єдине пояснення, бо, кажу, навколо було все спокійно. Це ранок, майже центр міста. І, крім того, що на мене впало з неба, в мене інших пояснень немає. А всім маю нагадати, що якщо ви повернетеся до попередньої сторіс, до першої сторіс, яка розлетілася по всіх новинах, то там було написано «як вам такий прикол», – виправдалася Неплях.

Модель каже, що оглянула салон і знайшла гладкий блискучий камінь, який, мабуть, і розбив її авто.

Читайте також: Російський актор Смольянінов розповів про коханок Путіна: Держдума відреагувала

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: