Російський актор Смольянінов розповів про коханок Путіна: Держдума відреагувала

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Актор продекламував саркастичний вірш про російського диктатора

Відомий російський актор Артур Смольянінов, який публічно виступає проти війни в Україні, через що був змушений залишити Росію, знявся у сатиричному відео у рамках проекту «Громадянин Поет». Смольянінов прочитав вірш про кремлівського диктатора, який отримав назву «З ким кінчає В.В. Путін».

«У новому епізоді проєкту Дмитро Биков та Артур Смольянінов (з привітом від Лесі Українки) намагаються відповісти на запитання, яке вже понад 20 років займає найкращі розуми людства – з ким «кінчає» Володимир Путін?», – йдеться в описі під роликом.

В віршованому творі артист розповів про коханок Путіна – Аліну Кабаєву та Світлану Кривоногих, які, за багаточисленними повідомленнями в пресі, мають дітей від президента Росії. Далі актор перехував з чим ще кінчає Путін, читай: успішно розвалює – державні інститути свободи слова, економіку та ін. Зачитав рядки Артур на синьо-жовтому тлі з портретом Лесі Українки. Одягнений був у вишиванку, намисто і вінок.

Далі мова зайшла про Україну: «С каждым днем яснее: Украина – не Россия

Ты не кончишь с нею,

В заболоченной равнине

Вскормлен кислым тестом,

Ты увязнешь в Украине

Этим самым местом.

Так и будешь в вечном клинче

Мучить все живое,

Заходясь в победном кличе,

То есть жалком вое.

И, прислушиваясь к вою,

Скажет мир устало:

Краще б ти кiнчав з собою

Всiм би краще стало».

В російській Держдумі спішно відреагували на відео. «Еволюція зрадника – від актора, який колись зіграв героя-десантника в «9-й роті», Артур Смольянінов, який утік із Росії, швидко перетворився на українську бабу. Без зміни статі та жовто-блакитних стрічок у косі на Заході нині не влаштуєшся», – виступив з заявою цілий перший заступник голови Комітету Держдуми з оборони Олексій Журавльов.

Раніше «Главком» писав, що російський актор Артур Смольянінов заявив, що якби йому довелося брати участь у війні, то він би бився на боці України. За словами артиста, в нього українське коріння, у дитинстві він часто бував у Києві, де в нього жили бабуся та дідусь.

Нині актор мешкає в Литві. Нещодавно він знявся в кліпі гурту «Ногу Свело!» разом з акторкою Чулпан Хаматовою. В кліпі «З Новим роком, синок!» артисти зіграли сімейну пару росіян, які втратили сина на війні. Режисер Михайло Сегал створив атмосферу, в якій батьки, які збожеволіли від горя, готуються зустрічати Новий рік. Перший Новий рік – без сина. Але при цьому не забувають опівночі увімкнути телевізор, щоб подивитися звернення Путіна.

Читайте також: Зірка серіалу «Гра престолів» засвітився в київській паляничній з бургерами та картоплею (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: