Мадонну, Серену Вільямс та інших зірок звинуватили у гучному шахрайстві на рекламі

Після закінчення рекламної кампанії ціна на колекцію компанії, яку прославляли зірки, різко впала
фото з відкритих джерел

Проти зірок у Лос-Анджелесі подали колективний позов

Мадонну, Джастіна Бібера, Періс Хілтон, Гвінет Пелтроу, тенісистку Серену Вільямс, реперів Снупа Догга та The Weeknd звинуватили у шахрайстві – проти зірок у Лос-Анджелесі подали колективний позов через рекламу NFT. Про це повідомляє Variety із посиланням на судові документи.

За словами позивачів, приводом стала NFT-колекція під назвою The Bored Ape Yacht Club, яку знаменитості пропонували купувати за завищеною ціною. Наразі позивачі вимагають відшкодування збитків у розмірі не менше 5 млн доларів.

На думку позивачів, Мадонна та інші зірки були у змові з виробником колекції, компанією Yuga Labs, і навмисно обдурювали потенційних покупців. Так, вони рекламували токени, а також мотивували у своїх соцмережах купувати колекцію за завищеною ціною та своєю участю штучно підвищували на неї ціну. При цьому після закінчення рекламної кампанії ціна на колекцію різко впала.

Представники Yuga Labs прокоментували звинувачення та назвали їх «безпідставними», пообіцявши довести це в суді. Раніше схожий позов було висунуто стосовно Кім Кардаш'ян, яка рекламувала в соцмережах маловідому криптовалюту EthereumMax. Ті, хто придбав її, зрештою втратили гроші через падіння ринку.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: