Ксенію Мішину звинуватили в зраді через червону зірку на ялинці

Мішина: Господи, люди, ви що, серйозно?
фото з відкритих джерел

Акторка відповіла на хейт через новорічні прикраси з натяком на СРСР

Актриса Ксенія Мішина потрапила під шквал критики через прикраси новорічної ялинки, зокрема червону зірку, якими похизувалася в соцмережі. На коментарі Мішина спочатку відреагувала емоційно, однак згодом передумала – і подякувала шанувальникам.

«Друзі, не хочу більше мовчати, хочу трохи прокоментувати, тому що мені здається, що деякі українці остаточно втратили здоровий глузд, потопили себе в ненависті та намагаються це зробити з іншими. Нещодавно я купила ялинку, після тривалої хвороби нарешті її знайшла, тому що після свят магазини порожні, все розгребли, і ось вона переді мною – іграшки і ця нещасна червона зірочка, яка, до речі, дуже сподобалась синові, і він не знає, що теоретично вона може означати і ніколи цього бруду не дізнається», – пояснила шанувальникам акторка.

Ксенія розповіла, що підписники побачили в прикрасі натяк на СРСР, розгледіли на ялинці кольори російського прапору і вщент розкритикували її.

«Мішина – зрадниця і це зрада, ненависть, що ти мала на увазі, що це за натяки? Фу, бе, ялинка... Що це за кольори? Синій, чорвоний, білий – що це, російський прапор?» Господи, люди, ви що, серйозно? – продовжує артистка. – Куди ви взагаді ідете? Вільна, незалежна держава. Ми – лідери вільного, демократичного зараз світу, але, друзі, з такою поведінкою нас копняком під зад виженуть звідси, тому що так не можна».

«Друзі, поганої крові не буває. Буває погана система, погані керівники, поганий державний апарат, довб#йоби, так, цивільні довб#йоби, їх багато, вони бувають, але не можна так усе окунати в темряву та ненависть, не можна так друзі не можна так жити, ви ідете до іншого, що ви робите?» – додала вона.

Пізніше акторка подякувала шанувальникам, які підтримали її та слали добрі побажання.

Читайте також: Jerry Heil шокувала фото гематоми на обличчі після падіння в триметрову оркестрову яму

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: