Путіністка Маша Распутіна бідкається, що не може приїхати в Україну на могилу матері

фото з відкритих джерел

Виконавиця підтримує кремлівську політику агресії

Російська співачка Маша Распутіна, яка відкрито підтримує агресивну путінську політику, пожалілася російській пресі, що не може приїхати на могилу матері, яка похована в Україні.  

«Звичайно, мені дуже тяжко через це. Раніше ми з чоловіком Віктором Євстафійовичем щороку бували в Україні. Насамперед заїжджали на цвинтар. Тепер мені залишається лише молитися за маму щодня. А що мені ще робити?» – театрально зітхає виконавиця хіта «Я народилася в Сибіру».

Виконавиця каже, що підтримувати могилу зголосився священик місцевої церкви. Він регулярно відвідує місце упокоєння мами Маші Распутіної, упорядковує і відсилає Распутіній фотографії. Сама співачка не провідувала місце захоронення більше восьми років.

В схожій ситуції знаходиться колишня киянка, російська гумористка Клара Новікова. Артистка скаржиться, що не може приїхати на могили до батьків до Києва: «Я зі своїми подругами не говорю про українську політику, бо починаємо сваритися. Що мусить статися, щоб я змогла приїхати? Я боюся не побачити мого Києва. Боюся, що теперішній Київ мене не впізнає чи не визнає. Мені й не з ким там спілкуватися, крім двох подруг. Я до тата і мами на могилу не можу приїхати, вони там поховані, але прохання Зеленському не писатиму».

Артистка поділилася, що дуже сумує за Києвом, проте не готова повертатися до України. Новікова заявила, що їй «не вистачатиме московської суєти, а також серед українців немає тієї кількості шанувальників, до якої звикла». Насправді артистка не може приїхати до України з іншої причини: її прізвище – у Миротворці через гастролі в Криму, куди вирушила, порушивши законодавство України.

Читайте також: Ані Лорак запросили виступити в київському метро

 

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: