Саліванчук приголомшила зізнанням, що не помітила початку війни: Далі одягала російську форму

фото з відкритих джерел

Артистка продовжувала заробляти гроші, знімаючись у росіян та з росіянами, і тепер їй соромно

Акторка Ганна Саліванчук, зірка серіалу «Одного разу під Полтавою» та дружина продюсера студії «Квартал 95» у програмі ЖВЛ зізналася, що не надто серйозно ставилася до війни, яку Росія розв'язала на сході України у 2014 році. Артистка каже, що продовжувала заробляти гроші, знімаючись у росіян та з росіянами, і тепер їй за це соромно.

«Мені соромно, що вісім років тому я не сприйняла цю війну. Я далі одягала російську форму, далі знімала кадр українською, кадр російською, я заробляла гроші, я отримувала задоволення від того, що я в кадрі», – зізналася Саліванчук.

Перші місяці війни разом з маленькими синами провела у Львівської області. Там, за її словами, активно волонтерила, і це допомагало витримати бурхливі хвилі стресу. А коли повернулася з дітьми до Києва у травні, відчула, що не справляється з апатію: «Зараз я встаю, а в мене сил уже немає. Мені ні звідки брати енергію. Я вже не витримувала, не справлялася з собою. У мене страшна апатія почалася, нічого не хочу. Щодня відбувається якийсь жах, і ти просто не можеш».

Актриса звернулася до психолога. Психотерапія настільки добре допомагає Саліванчук, що вона задумалася здобути психологічну освіту. Крім того, Анна рятується спортом, бальними танцями та співом.

Також Саліванчук прокоментувала мовчання про війну своєї колеги Галини Безрук – української актриси, яка мешкає в РФ: «Так, це моя подруга була. Ми з нею багато спілкувалися. Я не можу зрозуміти. Вона довгий час мовчала, а потім виставляла навіть сторіс із червоної доріжки у Міхалкова, який зрадник. Потім виставляла тарілки фільмів, де вона зараз знімається, мюзикли, де вона працює. Напевно, вона боялася втратити чоловіка. Але що це за чоловік, якщо він не підтримує, коли така ситуація».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: