Екслідер Pink Floyd, який вимагав від Зеленського здатися, публічно послав Путіна

Роджера Уотерса називають маріонеткою Путіна
фото з відкритих джерел

Співзасновник Pink Floyd Роджер Вотерс, що підтримує війну, чекає відповіді від Путіна

Співзасновник Pink Floyd Роджер Вотерс, який нещодавно вимагав від Зеленського здатися Путіну та зізнавався, що щиро підтримує кремлівського агресора, написав російському президентові відкритого листа. Музикант, який підтримує Росію у війні проти України, звинувативши в ній США та безпосередньо Джо Байдена, висловив побоювання щодо ядерного удару.

«Шановний президент Путін, мене все частіше просять написати і вам, тож ось. По-перше, хотіли б ви, щоб ця війна закінчилася? Якби ви відповіли і сказали: «Так, будь ласка», це відразу ж зробить ситуацію набагато простішою. Якби ви вийшли і сказали: «Також у Російської Федерації немає подальших територіальних інтересів, крім безпеки російськомовного населення Криму, Донецька та Луганська», це теж допоможе. Я кажу це тому, що знаю людей, які думають, що ви хочете захопити всю Європу, починаючи з Польщі та решти Прибалтики. Якщо так, йди на#рін», – звернувся Вотерс до Путіна.

Музиканта, очевидно, серйозно налякала заява Путіна про готовність застосувати ядерну зброю: «Ми всі могли б перестати грати у відчайдушно небезпечну ядерну гру, в якій, здається, так комфортно яструбам з обох боків Атлантики. Просто підірвіть один одного і світ на шматочки. Проблема в тому, що в мене є діти та онуки. Як і більшості моїх братів і сестер у всьому світі, нікому з нас не сподобається такий результат. Тож, будь ласка, пане Путін, дайте нам цю впевненість».

Наприкінці Уотерс підкреслив, що якщо отримає від Путіна відповідь, як отримав її від Олени Зеленської, то ще більше поважатиме політика. Нагадаємо, перша леді порадила Уотерсу просити миру у президента іншої країни. 

«Якщо я правильно прочитав ваші попередні виступи, ви хотіли б вести переговори про нейтралітет для суверенної сусідньої України? Якщо припустити, що такий мир може бути укладений, то необхідно буде включати абсолютно обов'язкову угоду про те, щоб більше ніхто не нападав. Я знаю, США і НАТО вторгаються в інші суверенні країни за краплю або за кілька барелів нафти, але це не означає, що так треба. Ваше вторгнення в Україну застало мене зовсім зненацька, це була огидна агресія. Коли пані Зеленська відповіла мені через Твіттер, я був дуже здивований і зворушений, якби ви відповіли мені, я дуже поважав би вас за це і сприйняв би це як шляхетний крок у напрямку до міцного миру», – закінчив музикант.

Важливо додати, що Уотерс не має відношення до Pink Floyd з 1986 року. Діючі музиканти гурту підтримують Україну.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: