У Польщі скасовано концерт екслідера Pink Floyd, який посперечався із Зеленською

Концерт путініста мав відбутися в квітні
фото з відкритих джерел

Роджер Уотерс написав відкритий лист Олені Зеленській: вона відповіла

У Кракові скасували концерт колишнього учасника британського гурту Pink Floyd, путініста Роджера Вотерса через його позицію щодо війни, яку Росія розв’язала в Україні. Про це пише Reuters.

Нагадаємо, Роджер Уотерс написав відкритий лист першій леді України Олені Зеленській. У ньому він закликав українську сторону відмовитися від постачання зброї з Вашингтона, оскільки, на думку музиканта, саме тому в нашій країні продовжується війна: «Захід підкидає паливо у вогонь». А ось для припинення бойових дій путініст порадив «визнати автономію» так званих «Л/ДНР».

Лист до дружини президента України від Уотерса був розміщений на його особистій сторінці у Фейсбук. У ньому він також рекомендував Зеленській вплинути на свого чоловіка, який відмовившись рухатися в одному напрямку з РФ, «поставив країну на шлях катастрофічної війни». «Якщо під «підтримкою України» ви маєте на увазі, що Захід продовжує постачати зброю арміям київського уряду, боюся, ви можете трагічно помилитися. Підкидання палива у вигляді озброєнь у перестрілку ніколи не спрацьовувало раніше. І це не спрацює зараз, особливо тому, що більша частина палива вкидається у вогонь з Вашингтона і тому, що «метальники палива» вже заявили про свою зацікавленість у тому, щоб війна тривала якнайдовше», – видав кремлівський пропагандист.

У відповідь Зеленська порадилиа Вотерсу звернутися зі своєю пропозицією до російського диктатора. Перша леді порадила Уотерсу просити миру у президента іншої країни. Важливо додати, що Уотерс не має відношення до Pink Floyd з 1986 року. Діючі музиканти гурту підтримують Україну.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: