«Хапає її за руку і так просто жбурляє»: актриса Світлицька розповіла про агресивну росіянку в Туреччині

Популярна українська актриса Олена Світлицька із доньками
фото: instagram/olena_svitlytska

Сплеск агресії у росіянки викликала українська мова

Популярна українська актриса театру і кіно Олена Світлицька разом із доньками Вірою та Марією відпочивала в Туреччині. Там акторка зіткнулася з агресивною росіянкою. Про це артистка розповіла в Instagram.

Росіянка схопила і штовхнув за руку трирічну доньку знаменитості в ліфті. Світлицька не витримала такого невігластва.

«Заходимо ми з дітьми в ліфт, куди в останню секунду вривається якась жінка, назвемо її поки що так. Маша завжди натискає на кнопки ліфта, тому що вона дитина і це їй подобається. І ця, не знаю, навіть як її назвати, хапає її за руку і так просто жбурляє. Я кажу: «А чого ви чіпаєте мою дитину?», а вона відповідає: «За дітьми своїми стежити треба». Я їй сказала, що кожна людина має право на свободу та недоторканність. Вона доїхала до свого поверху і вилетіла. Ідемо скаржитися на ресепшн, бо я такого ставлення до своїх дітей не терпітиму», – розповіла Світлицька.

За словами акторки, сплеск агресії у росіянки викликала українська мова, бо Світлицька з дітьми розмовляли рідною мовою.

«Знаєте, чому вона це зробила? Тому що одразу почула українську мову. Вона нервова вже така була. У Віри ще було намисто синьо-жовте. Боже, як вони нас ненавидять просто, ви навіть не уявляєте», – додала артистка.

Актриса подала скаргу на неадекватну поведінку жінки і чекає відповіді від адміністрації готелю. Однак знаменитість не стала скандалу, щоб не опускатися до її рівня. 

Читайте також: На море, але без росіян! Як українці відпочивають за кордоном під час війни

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: