Охорона турецького готелю застосувала силу до п'яного росіянина (відео)

Після бійки з охоронцями готелю, п'яний росіян знепритомнів
фото з соцмереж

У турецькому місті Аланія на території готелю сталася бійка

У турецькому місті Аланія на території готелю Nox Inn Deluxe Hotel 5 сталася бійка. У ній взяли участь охоронці та п'яний турист з Росії. Інцидент стався у ніч на 6 липня. Відео оприлюднили у соцмережах.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика!

На кадрах видно, як троє турків намагаються скрутити п'яного росіянина, але той пручається. Один з них б'є громадянина Росії ногою в обличчя, а потім завдає йому ударів кулаками.

У цей час жінка каже, що це представники готелю, додає, що зараз приїде поліція, та нецензурно лається. Усе це відбувається вночі на вулиці перед автобусом та воротами. Бійку зафільмувала дружина побитого росіянина.

Також у мережі є ще одне відео, яке теж зробила ця росіянка. На кадрах вона ображає персонал та вимагає викликати лікаря для її чоловіка. Працівник за рецепцією ігнорує її образи, просить росіянку поводитися тихіше та намагається оформили сімейну пару з двома маленькими дітьми. Після цього росіянка починає поводитися ще нахабніше та вирішує ще голосніше лаятися при дітях.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика!

Згодом ЗМІ країни-агресорки оприлюднили версію росіян. Вони стверджують, що в них буцімто хтось кидався пляшками з балкона. Тоді громадяни Росії пішли до рецепції, щоб поскаржитися на це, але представники адміністрації їх проігнорували. А охоронці нібито сказали, що «так росіянам і треба». Жінка після цього вирішила зафільмувати охоронця, а той буцімто спробував забрати в неї смартфон.

Після цього втрутився її чоловік. Він начебто схопив охоронця за руку та відштовхнув його. Тоді на росіянина буцімто напали ще двоє охоронців, через що той після отриманих тілесних пошкоджень знепритомнів. А потім його жінка викликала поліцію, а правоохоронці викликали швидку допомогу. Подружжя планувало звертатися до посольства держави-терориста.

Росіянин знепритомнів після бійки з охоронцями готелю
Росіянин знепритомнів після бійки з охоронцями готелю
фото з соцмереж

Наразі офіційна позиція готелю та версія його працівників невідома. Однак обидві сторони могли підписати угоду. Адже росіянка пізніше заявила, що інцидент повністю вичерпано.

«З обох сторін пролунали вибачення. Ми визнали, що кожен із нас був по-своєму не правий. Я могла своїми діями спровокувати охорону готелю. Вони зі свого боку теж проявили некомпетентність. Ми вирішили піти один одному назустріч», – сказала дружина побитого росіянина.

За попередньою інформацією, готель міг компенсувати російським туристам витрати на обстеження чоловіка в клініці. Йдеться про два чеки на загальну суму понад 6 тисяч лір (близько $240). Натомість росіяни не стали подавати заяву до поліції чи інших органів.

Нагадаємо, росіянина, який посварився з українками на пляжі в Туреччині, виселили з готелю і відправили в поліцію давати свідчення. Громадянин РФ ображав жінок та вихвалявся, що нібито сам вбивав українців на війні. 

До слова, російська парамілітарна організація «Всевелике військо Донське» у Ростовській області РФ вирішила провести масовані антинаркотичні акції, метою яких є знищення дикорослої коноплі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: