11 днів намагалася вибратись з труни: у Бразилії поховали жінку заживо

У жінки були рани на руках і лобі, схоже вона намагалася вибратися з труни
фото: Globo G1

За інформацією видання, 37-річна Розангела Сантос кричала, відчайдушно намагаючись вибратися, при цьому вона пошкодила зап'ястя

У Бразилії жінка, яку вважали, що поховали мертвою, нібито 11 днів залишалася в труні та намагалася вибратися. Про це повідомляє Mirror.

За інформацією видання, 37-річна Розангела Сантос кричала, відчайдушно намагаючись вибратися, при цьому вона пошкодила зап'ястя. Кров була виявлена ​​всередині труни, коли її тіло ексгумували на кладовищі в Ріашао-дас-Невес.

Зрештою родина жінки розбила скельну гробницю й знайшла Розангелу бездиханною. 

З’явилося відео, на якому місцеві жителі спочатку дістають важку труну та відкривають кришку. У ролику одні просять викликати швидку, інші торкаються ноги жінки і коментують, що її тіло гаряче. Однак невдовзі після цього в лікарні констатували її смерть і поховали наступного дня.  

Через 11 днів після поховання Розангела люди, які живуть поблизу кладовища, сповістили її сім’ю про те, що вони почули крики та стукіт із могили. ЇЇ тіло було ще теплим і в іншому положенні, аніж коли його клали в труну.

У жінки були рани на руках і лобі, схоже вона намагалася вибратися з труни. Вати, яка покриває вуха та ніздрі жінки, не було в її тілі. Всередині були подряпини та кров. 

«Коли я підійшла до могили, я почула стукіт зсередини. Я подумала, що діти, які грають на цвинтарі, розігрують мене. Вона намагалася відкрити кришку, навіть цвяхи, які були забиті, розхиталися. Її руки були пошкоджені, наче вона намагалася вибратися», – сказала Наталіна Сільва.

Анна Діас, яка живе біля кладовища, розповіла бразильському телеканалу Globo: «Було понад 500 людей, які прийшли сюди і заповнили цвинтар, всі прийшли подивитися, багато людей торкнулися її ноги, і всі відчули, що вона ще тепла. Вона не була холодною».

Розангела госпіталізували в Оесте в Баррейрасі після того, як родина терміново доставила її туди в стані крайньої втоми.

Згідно зі свідоцтвом про смерть, вона пережила дві зупинки серця, перш ніж «померти від септичного шоку». Відомо, що жінка, яка була заміжня, але не мала дітей, знепритомніла і змушена була приймати протисудомні препарати з сем років.

Однак поліцейське розслідування дійшло висновку, що докази стогону та ударів могли бути «чутками». Влада остаточно постановила, що її не поховали живою. Але рідні та місцеві з цим не погоджуються. 

Читайте також: У Сальвадорі похоронні бюро роблять бізнес на Барбі (фото)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: