«Подорожую, чищу найбрудніші будинки світу»: прибиральниця розповіла, як стала мільйонеркою

Уродженка фінського міста Тампере прибирає найбрудніші будинки у світі
фото: скріншот

Аурі Кананен, мешканка фінського міста Тампере документує свої процеси прибирання та ділиться відеороликами на різних соціальних платформах

Мешканка Фінляндії, яка стала мільйонеркою досягнувши 30-річного віку, поділилася своєю історією, як вона накопичила своє багатство, присвячуючи себе прибиранню забруднених будинків у всьому світі, і при цьому робила це абсолютно безоплатно. Жінка регулярно ділиться своїми відео на своєму YouTube-каналі. Про це передає Фокус.ua.

Аурі Кананен, мешканка фінського міста Тампере, протягом останнього року відвідала Велику Британію, Швейцарію, Швецію та США, щоб допомогти власникам брудних будинків безплатно відновити їхні приміщення в належному стані.

Аурі документує свої процеси прибирання та ділиться відеороликами на різних соціальних платформах та відеохостингах. Тільки на її YouTube-каналі налічується 2,85 мільйона підписників, яких вона зібрала з 2020 року. Основний дохід генерується коштом рекламних прибутків. За її словами, тільки від YouTube-каналу вона отримала понад півмільйона євро лише минулого року.

Спочатку Аурі почала безоплатно прибирати будинки під час вихідних ще у 2020 році, поклавши край своїй попередній позмінній роботі з 9 до 5 як супервайзерка з прибирання. Вже тоді вона запустила свій власний бізнес і не поверталася до попередньої роботи.

Цей прихильник прибирання з Фінляндії, який має аудиторію в 10 мільйонів підписників на TikTok, стверджує, що прибирання може приносити задоволення.

«Це найкраще, що зі мною сталося. Я насправді насолоджуюся цим. Відчуваю радість і щастя», – розповіла вона.

Початково вона відзначала перших сто тисяч підписників, а тепер ця цифра перевищила 10 мільйонів.

«Мені здається, начебто у мене є власний прибиральний екіпаж. Я дуже вдячна», – сказала жінка, наголошуючи, що гроші не змінили її погляди на речі.

Вона все ще з задоволенням видаляє товсті шари пилу з меблів та ділиться своїми історіями зі світом, як і раніше.

«Це прекрасне відчуття, я завжди полюю на нього, тиждень за тижнем. Моє завдання – знаходити все більш забруднені будинки», – пояснила Аурі.

Кожен тиждень вона проводить години в забруднених оселях і при цьому заявляє, що не реагує на запахи. За її словами,  сміття завжди пахне однаково».

Багато з будинків, які жінка відвідує, затоплені сміттям до самого коліна, мають засмічені кухні та холодильники, наповнені пліснявою їжею. Іноді їй доводиться стикатися з щурами, які блукають навколо.

Аурі часто прибирає в будинках людей, які страждають від різних захворювань або мають обмежену можливість рухатися через травми. Часто до неї звертаються родичі або друзі тих, хто не може самостійно подбати про свою господарку.

Сама Аурі розповіла, що змагалася з депресією протягом своїх років від 10 до 19. Тепер вона вважає, що легше спілкуватися з людьми, які також переживають труднощі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: