У Сальвадорі похоронні бюро роблять бізнес на Барбі (фото)

Рожеві труни користуються популярністю у одній країні
фото: AP Photo

Похоронне бюро в Сальвадорі пропонує рожеві труни із зображеннями Барбі

Похоронне бюро у Сальвадорі (невелика країна в Центральній Америці – «Главком»), після виходу гучного фільму «Барбі» запропонувало своїм клієнтам рожеві труни зі стилізацією під відому ляльку. Про це пише агенція Associated Press.

«Цей дизайн розроблений так, щоб ви могли бути фанатом Барбі до самої смерті – і навіть після неї», – пише видання.

Рожеві труни продаються в похоронному бюро «Альфа і Омега» в  місті Ауачапан, неподалік кордону з  Гватемалою. Власник бюро Ісаак Вільєгас розповів, що він запропонував пофарбувати труни в рожевий колір перед прем'єрою фільму про Барбі в липні, проте «зворушливість Латинської Америки» через фільм переконала його прикрасити тканинні підкладки трун зображеннями ляльки і маленькими білими зірочками.

За його словами, похоронне бюро вже продало 10 трун у стилі «Барбі». Він також зазначив, що його похоронне бюро почало продавати рожеві труни раніше ніж це стало модним, тепер воно збирається робити більше таких трун, бо люди просять про це.

Віллегас пояснив, що раніше родини померлих віддавали перевагу традиційним трунам таких кольорів, як коричневий, чорний, білий або сірий. Але рік тому він продав свою першу рожеву труну родині, яка хотіла, щоб їх дуже життєрадісний родич був похований у труні більш «щасливого кольору».

Нагадаємо, фільм «Барбі» режисерки Грети Гервіг зібрав уже понад $1 млрд у світовому прокаті. Про це повідомили творці фільму, передає Variety. Касові збори в Північній Америці принесли $459 млн. Сума міжнародних зборів – $572 млн. 

У третій вікенд прокату збори «Барбі» становили $53 млн, що на 43% менше від підсумків другого тижня. Фільм студії Warner Bros третій тиждень поспіль лідирує в американському прокаті.

Понад мільярд збирали лише три інші кінокартини: зокрема, це мультфільм «Холодне серце» ($1,3 млрд) і «Холодне серце 2» ($1,45 млрд), а також стрічка «Капітан Марвел» ($1,1 млрд), режисери Анна Боден і Раян Флек.

До цього найкасовішим фільмом, знятим жінкою, була «Диво-жінка» від Петті Дженкінс. У 2017 році фільм за мотивами коміксів DC зібрав у світовому прокаті $822,8 млн. Також «Барбі» має найбільші касові збори серед фільмів, знятих за мотивами іграшок. Окрім цього, це рекордсмен серед стрічок без IMAX.

Читайте також: Як у Barbie: німецька поліція зробила для злочинців рожеву камеру

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: