Знову за своє. Стало відомо, що Брітні Спірс не може подолати залежність

Брітні Спірс та Кевін Федерлайн до розлучення
фото з відкритих джерел

Колишній чоловік Спірс переживає, що співачка може повторити долю британської співачки Емі Вайнгауз, яка померла 2011 року

45-річний колишній танцюрист Кевін Федерлайн, другий чоловік співачки Брітні Спірс, стверджує, що артистка почала знову вживати наркотичні речовини. Про це інформує видання Daily Mail.

Федерлайн, з яким співачка розлучилась 2007 року, публічно висловився через нестабільний фізичний та ментальний стан Брітні. Кевін переживає, що залежність від наркотиків може спричинити сумні наслідки. Спірс може повторити долю британської співачки Емі Вайнгауз, яка померла 2011 року. Також Кевін припустив, яку саме речовину приймає Брітні.

«Я боюся, що вона зараз приймає метамфетамін. Я молюся, щоб хтось заговорив про це, щоб вона прийшла до тями. Це так жахливо. Вона мати моїх хлопчиків», – зізнався Кевін. 

Знову за своє. Стало відомо, що Брітні Спірс не може подолати залежність фото 1

Колишній танцюрист наголосив, що 17-річний Престон і 16-річний Джейден не поспішають бачити маму через її залежність. До цього ходили чутки, що хлопцям соромно за відверті світлини матері у соцмережах.

Федерлайн стверджує, що його сини вже бачили, як Спірс отримує наркотики, які їй доставляють додому. 

«Щоразу, коли хтось телефонує, я боюся почути сумні новини. Я не хочу, щоб хлопчики прокинулися одного ранку і виявили, що їхня мати померла від передозування», – додав Кевін.

Додамо, що у житті співачки Брітні Спірс, яка довгий час не спілкувалася з рідними, намітилися позитивні зміни. Як повідомляють західні ЗМІ, виконавиця вперше за три роки зустрілася зі своєю матір'ю Лінн Айрен Бріджес. Остання дуже хотіла налагодити стосунки із дочкою.

Нагадаємо, що американська співачка Брітні Спірс розповість у своїх мемуарах скандальні подробиці про роман із Коліном Фарреллом.

Читайте також: Шанувальники Брітні Спірс пишуть, що вона померла

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: