Зірці «Месників» Джеремі Реннеру, якого переїхав снігоприбирач, можуть ампутувати ногу

Нещодавно актору виповнилося 52 роки
фото з відкритих джерел

Реннер опинився в лікарні після нещасного випадку – актор отримав серйозні травми

Американський актор Джеремі Реннер, відомий за серією фільмів про супергероїв «Месники», може втратити ногу. Операцію з ампутації зірці можуть провести через важкі травми, які він отримав на початку січня, повідомляє портал Fandomwire.

Нагадаємо, Реннер опинився в лікарні після нещасного випадку – 1 січня актор отримав серйозні травми. Актор володіє нерухомістю на озері Тахо в горах Сьєрра-Невада. Цю місцевість перед новорічними святами замело снігом. Трагедія сталася, коли актор розчищав дорогу недалеко від свого будинку, щоб його сім'я могла поїхати після сильного передновогоднього снігового шторму.

Ренер підігнав до засипаного снігом автомобіля свою снігоприбиральну машину марки PistenBully – вона важить майже 6,5 тонни. Після прибирання він вийшов із неї, щоб поговорити із родичем. Але, побачивши, що снігоприбиральна техніка почала скочуватися зі схилу, актор спробував на ходу застрибнути в кабіну, щоб зупинити її. На жаль, Джеремі потрапив під гусениці. Снігоприбиральна техніка подрібнила кістки ноги Реннера і лікарі не виключають ампутації, якщо кінцівку не вдасться відновити. Сім'я актора сподівається на краще.

Раніше «Главком» писав, що Джеремі Реннер опублікував фото з лікарні – із членами родини та командою лікарів. Голлівудський актор відзначив в клініці день народження – йому виповнилося 52 роки.

Читайте також: Дочка Брюса Вілліса поділилася новими знімками з тяжкохворим батьком

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: