Зірці Голлівуду Сему Ніллу діагностували рідкісну форму раку

Перші тривожні симптоми у Нілла з'явилися у березні минулого року
фото з відкритих джерел

Захворювання становить лише 2-3% від усіх лімфом людини

Зірка Голлівуду Сем Нілл бореться із онкологією. У актора виявили рак крові у третій стадії. Актор дізнався про свій діагноз рік тому, проте лише зараз наважився розповісти про проблеми зі здоров'ям.

Перші тривожні симптоми у Нілла з'явилися у березні минулого року: він одразу звернувся за лікарською допомогою. Медики поставили 75-річного артиста перед невтішним фактом: у нього виявили ангіоімунобластну Т-клітинну лімфому у третій стадії.

Лікарі стверджують, що захворювання досить рідкісне. Воно становить лише 2-3% від усіх лімфом людини. Пацієнти скаржаться на опухлі лімфатичні вузли, біль у всьому тілі, недуга змушує збільшуватися селезінку та печінку. Подібне сталося і із зіркою кінематографу. За його визнанням, про рак він дізнався, коли захворіли і роздулися гланди.

Сем Нілл пройшов курс хіміотерапії і зараз підступна хвороба перебуває на стадії ремісії. Однак назавжди позбутися недуги не вийде – актор змушений щомісяця до кінця життя приймати курси препаратів, які стримують зростання патогенних клітин.

Нілл почувається добре, нещодавно він випустив мемуари. Сем Нілл зізнається, що ідея написати книгу прийшла під час боротьби з підступною хворобою: «Я виявив, що мені нема чого робити. Я люблю працювати, ходити на роботу, бути з людьми та насолоджуватися суспільством, дружбою та всім цим. Раптом я втратив усе і подумав, що мені робити? Я ніколи не мав наміру написати книгу. У міру продовження я зрозумів – вона давала мені привід жити. Я лягав спати і думав, що напишу завтра».

Читайте також: Акторка Аманда Байнс лягла в психіатричну клініку після того, як вийшла на вулицю голою

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: