Гуляла по вулиці голяка. Акторка Аманда Байнс лягла в психіатричну клініку

Байнс доставили в поліцейську дільницю
фото з відкритих джерел

Минув всього рік з того моменту, як офіційно завершилося дев'ятирічне опікунство над актрисою

Голлівудська зірка Аманда Байнс вирушила на лікування до психіатричної лікарні після того, як її затримали голою на вулиці Лос-Анджелеса.

За повідомленнями TMZ, очевидець побачив 36-річну актрису, яка кілька років бореться з біполярним розладом, в центрі міста. Вона зупинила випадкову машину і повідомила водію, що божеволіє від психозу. Після цього сама викликала службу порятунку.

Байнс доставили в поліцейську дільницю, співробітники якої вирішили, що актриса потребує термінової психіатричної допомоги. Акторку госпіталізували до спеціалізованої клініки, де буде прийнято рішення про її подальше лікування. Це вже не перша госпіталізація зірки, раніше опікуни примусово доставляли її до клініки.

Минув майже рік з того моменту, як офіційно завершилося дев'ятирічне опікунство над актрисою. З 2013 року головною відповідальною за її здоров'я була мати Лінн, яку призначив суд після кількох арештів доньки – за керування у нетверезому стані, спробу крадіжки в магазині, планування замаху на батьків, напад на фанатку та багато інших.

Після тривалого лікування Аманда повернулася до тверезого способу життя та отримала диплом молодшого спеціаліста Інституту дизайну та маркетингу моди. Вона також була заручена з колишнім коханим Полом Майклом, але влітку 2022 пара остаточно розлучилася.

Читайте також: 92-річний мільярдер Рупер Мердок одружується вп'яте: цього разу на капелані поліції

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: