Кадиров у намисті. Зірка «Кварталу» спародіював зустріч Путіна і його поплічника

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Юрій Великий дотепно відмітив особливості поведінки путінського прихвостя

Відомий гуморист та актор студії «Квартал 95» потішив шанувальників черговою пародією на реаліїї сьогодення. Цього разу комік показав, яким бачить робочу зустріч російського диктатора Путіна з Кадировим.

Під час зустрічі Великий, в образі Кадирова зачитав звіт перед Путіним з листочка, де текст був написаний дуже великими літерами. Очільник Чечні ніяково сміявся, а Путін – весь час покашлював.  «Я тут к вам пришел с отмазками, то есть с подсказками на бумажке, – говорить комік на відео. – Доблестные подразделения преданных мне калдыровцев конкретно обос... обострили ситуацию, а потом благополучно сбежал... с безжалостным лицом заняли оборону».

В коментарях під відео на ютуб Великому пишуть: «Одне задоволення бачити ваші нові пародії, кількість яких збільшується з калейдоскопічною швидкістю. Намисто на вбранні Кадирова привело у захват. Все чітко та хльостко», «Війна в Україні та постійне перебування у цій тематиці відкрили для мене безліч чудових українських артистів, серед яких Юрій воістину Великий! Дякую за позитив серед цього жаху!», «Просто дивно, що така кількість шедеврів за одиницю часу. Це, безперечно, доказ унікального таланту. І кожне нове відео не поступається іншим!», «Це прямо якась сміхотерапія, реально, я сміюся до упаду, це помітно знижує тиск і прибирає на якийсь час депресію», «Як точно зіграно, не відрізнити від оригіналу! Браво, талант! Радуйте нас, своїми пародіями, це свято!», «Народ, який має таких громадян, перемогти неможливо! Дякую за творчість та громадянську позицію», «Ваші пародії – це важливий фронт сатири та гумору, який доводить всю силу духу українського народу! Висміюючи ворога, ми доводимо, що ми його зневажаємо і не боїмося!», «Я після ваших пародій не можу без сміху дивитись на оригінал», «Дон бусики начепив! Дякую, Юрію!».

Нагадаємо, президент Росії Путін у понеділок, 13 березня, провів робочу зустріч із головою Чечні Рамзаном Кадировим. Путін, як завжди, нервово чіплявся за стіл, а Рамзан Кадиров здивував величезним шрифтом літер на листочку, з якого читав свою доповідь.

Читайте також: Сумська поскаржилася, що їй бажають в соцмережі найстрашнішого

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: