Сьогодні дружина поговорила зі мною. Бен Аффлек про боротьбу з алкоголізмом

фото з відкритих джерел

Актор прокоментував нещодавню появу на «Греммі-2023», після якої став мемом

Голлівудський актор Бен Аффлек дав велике інтерв'ю The Hollywood Reporter, у якому розповів про свої стосунки з дружиною Дженніфер Лопес та боротьбу з алкоголізмом.

«Моя дружина у веденні соціальних мереж геній. Я не знаю, чи є хтось, хто розуміє інстаграм краще, ніж вона. Сьогодні вранці перед цим інтерв'ю дружина поговорила зі мною. Вона думає, що через пережитий мною негативний досвід, я став дуже обережним. І вона має рацію. Я розглядаю ці речі як дуже небезпечні, думаю, що якщо ти скажеш хоч одну невірну річ, твоїй кар'єрі настане кінець. У мене був справді болісний досвід, коли я давав інтерв'ю, в яких був дуже відвертим, і все в результаті переверталося з ніг на голову і ставало протилежним тому, що я насправді мав на увазі. Так що вона сказала мені сьогодні: «Розслабся, просто будь собою. Повеселись. Ти насправді веселий хлопець, справжній і щирий, ти просто здаєшся таким серйозним». Я здаюся серйозним? Але, як і в багатьох речах, вона справді має рацію. І вона любить мене. Вона намагається допомогти мені. Тож мені, схоже, треба до неї прислухатися».

Також актор прокоментував свою нещодавню появу на церемонії вручення премії «Греммі-2023», після якої знову став мемом.

«Я добре провів час на «Греммі». Моя дружина збиралася туди, і я подумав, що це буде весело. Я побачив, як ведучий церемонії Тревор Ноа підійшов, оператори збиралися нас знімати, нахилився до неї і сказав: «Щойно вони почнуть знімати, я відсунуся від тебе і залишу тебе сидіти поруч з Тревором». На що вона відповіла: «Тобі краще, блін, не йти». Це звичайні перекидання фразами між чоловіком та дружиною. Я маю на увазі, що іноді я не розумів, хто виступає на сцені, і питав у неї, тому що моя дружина краще все там знала. Це ж був її робочий захід».

Нагадаємо, Бен Аффлек з'явився з Дженніфер Лопес на церемонії вручення «Греммі-2023», на якій виглядав настільки байдужим, що став героєм мемів «сумний Аффлек». «Бін, моргни, якщо в тебе все гаразд», – коментували фото голлівудської зірки в соцмережах. А деякі шанувальники взагалі писали, що Бен, відомий своїми проблемами з алкоголем, просто п'яний.

До слова, Бен Аффлек кілька разів лікувався від алкогольної залежності, в якій публічно зізнавався у соцмережах, інтерв'ю та різних шоу: «Я став – сам того не бажаючи – обличчям акторського алкоголізму та боротьби із залежністю. І найприємніше в цьому те, що іноді люди дзвонять мені і запитують: «Гей, ти можеш мені допомогти?» І мені так приємно це робити. Головна хитрість «12 кроків» (поетапна психотерапевтична програма, в якій люди борються зі згубними залежностями. – ред.) полягає в тому, що вони хочуть, щоб ви допомагали іншим людям, бо таким чином ви допомагаєте собі.

Читайте також: Дружина Віктора Павлика розсекретила його справжнє прізвище

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: