Зірки двох відомих турецьких серіалів загинули разом з рідними під завалами

Чагдаш Чанкая з дружиною
фото з відкритих джерел

Тіло Чагдаша Чанкая виявили на руїнах його будинку – артиста було поховано живцем

Актор серіалу «Підстава: Осман» Чагдаш Чанкая загинув разом із дружиною під час страшного землетрясіння в Туречинні. Пара була під руїнами кілька днів, але витягти їх звідти живими не вдалося –  вони померли через холод. Про трагедію розповів продюсер картини Мехмет Боздаг.

«Ми глибоко засмучені втратою цінного актора нашого серіалу «Підстава: Осман» –  Чагдаша Чанкая та його дружини-музиканта Зілан Тігріс внаслідок землетрусу, який глибоко поранив усіх нас. Бажаємо Божої милості нашому шановному акторові Чагдашу Чанкаю, його дружині та всім нашим громадянам, які загинули внаслідок землетрусу, та висловлюємо співчуття їхнім рідним. Нехай твоє місце буде на небесах», – написав він у соцмережах.

Горе трапилося і в родині зірки «Одного разу у Чукурова» Емель Атиджи. Актриса пішла в засвіти разом із юною дочкою Пур'ян Атиджи. Колеги жінки повідомили фанатів серіалу про те, що сталося.

«Ми глибоко засмучені загибеллю Емель Атиджи та її дочки Пур'ян Атиджи, цінної актриси нашого телесеріалу «Одного разу у Чукурова», внаслідок землетрусу в нашій країні. Бажаємо Божої милості Емель Атиджи та її улюбленої дочки, всім нашим громадянам, які загинули внаслідок землетрусу, та співчуття їхнім сім'ям та близьким», – повідомляється на офіційній сторінці «Одного разу у Чукурова».

Читайте також: Дружина Брюса Вілліса оголосила про його новий невиліковний діагноз

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: