Зірка серіалу «Друзі» зізналася у зловживанні уколами краси: Я сильно облажалася

Так акторка змінювалася протягом років
фото з відкритих джерел

Акторка розповіла, що припустилася помилки, переборщивши з ін'єкціями філерів в обличчя

Американська акторка Кортні Кокс, яка найбільше відома за серіалом «Друзі» стала гостею подкасту Gloss Angeles. У розмові з ведучими вона зізналася, що припустилася помилки, переборщивши з ін'єкціями філерів в обличчя: «Це одна з найбільших проблем».

Акторка розповіла, що її засмучує те, як вона почала вважати себе старою в той час, коли насправді була ще молода. За її словами, зайва занепокоєння зовнішності спровокувала ефект доміно, коли ти продовжуєш за інерцією «поліпшувати» себе і не розумієш, що потрібно зупинитися.

«Ти начебто усвідомлюєш, що щось пішло не так, але все одно продовжуєш, тому що здається собі звичайною. Дивишся в дзеркало і думаєш: «О, це виглядає добре» – і навіть не розумієш, як те саме сприймає людина, яка дивиться з боку. Добре, що філери можна вивести. Думаю, я сильно облажалася, але, на щастя, мені вдалося повернути процес назад здебільшого», – сказала зірка «Друзів».

Вона додала, що її лякають деякі фотографії минулих років, на яких видно наслідки зловживання філерами: «Я дивлюся на ці знімки і не можу повірити, що мені здавалося, ніби я виглядаю добре». Акторка навіть хотіла опублікувати кілька фото для порівняння та підписати публікацію: «А, так ось про що говорив мій друг».

Читайте також: Журналістка, яка кинула Віталія Козловського після заручин, знову скасувала весілля

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: