Путініст Сосєдов став посміховиськом у мережі, заспівавши на камеру

фото з відкритих джерел

Скандальний росіянин багато років займав крісло судді в українських вокальних шоу

Російський журналіст та музичний критик Сергій Сосєдов, який затято підтримує агресивну політику Путіна, став посміховиськом в соцмережі. В інтернеті з'явилося відео, на якому росіянин дуже фальшиво виконує якусь дивну композицію.

Як відомо, Сосєдов багато років займав крісло судді в українських вокальних шоу, зокрема «Х-Фактор». Як він міг оцінювати конкурсантів – велике питання.  

@ukrainenostalgia Сергій Сосєдов , музикальний критик , демонструє вокальні здібності #соседов ♬ оригинальный звук - Ukraine Nostalgia

Як повідомляється в описі, відео було зроблено у 1993 році. А зараз ролик отримав нову хвилю популярності, дякуючи TikTok.

Коментатори під відео залишають свої здивовані відгуки, згадуючи, як чіплявся Сосєдов за кожну дрібничку, оцінюючи виступи вокалістів на талант-шоу: «Три «ні», «Якого біса він стільки років сидів у журі, де виконували пісні?», «Як він може когось критикувати після такого?», «Я плавати не вмію, але я тренер з плавання», «Він ще примудрявся говорити гидоти про справді талановитих людей?», «У мене собака так завиває іноді».

Раніше «Главком» писав, що американка зняла Tiktok про батька-письменника: і його книга стала бестселером. Ллойд працював юристом і виховував трьох дітей. Щоб закінчити свою книгу про серійних вбивць, йому знадобилися довгі 14 років. Більше десяти років він сподівався, що роман, який він так пристрасно і довго писав, стане популярним. Маргарет бачила, з яким трепетом батько ставився до книги, тому зняла на відео батька. Відео Маргарет зібрало понад 40 мільйонів переглядів. Завдяки цьому продажі «Кам'яних дів» піднялися на вершину списку бестселерів Amazon. І навіть зараз книга Ллойда Річардса четверта серед найкращих.

Читайте також: Російський актор Смольянінов розповів про коханок Путіна: Держдума відреагувала

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: