Періс Хілтон пояснила, чому навіть рідні не знали, що вона чекає дитину

Хілтон про чоловіка: Це протилежність тому, до чого я звикла, коли шукала хлопців
фото з відкритих джерел

Хлопчика зірці Голлівуду народила сурогатна мати

Сама знаменита голлівудська блондинка Періс Хілтон знялася для обкладинки журналу Harper's Вazaar. В інтерв'ю вона розповіла про материнство: наприкінці січня зірка 2000-х уперше стала матір'ю. Хлопчика народила сурогатна мати.

Періс зізналася, що навіть ніхто з її родини не знав про те, що незабаром у неї з'явиться дитина, до появи хлопчика на світ. «Все моє життя було публічним, – пояснила вона. – У мене ніколи не було нічого для себе. Ми вирішили, що хочемо, щоб увесь цей досвід був для нас самих».

Періс Хілтон розповіла про сина: «Я хочу захищати його і бути з ним кожну секунду, спрацьовує цей материнський інстинкт, якого в мене ніколи раніше не було. Я почуваюся наповненою».

Періс Хілтон розповіла, що поява малюка на світ змінила її погляди на життя. «Мене більше цікавлять діти, ніж мільярди», – пожартувала вона. Періс Хілтон розповіла, що тепер у її житті нова мета – вона хоче, щоб у неї з'явилася дочка.

Періс Хілтон також розповіла про стосунки з чоловіком Картером Реумом, за якого вийшла заміж минулого року після трьох років стосунків. Вона зізналася, що до зустрічі з ним вважала себе асексуальною, незважаючи на свою репутацію. «Я була відома як секс-символ, але все пов'язане з сексом приводило мене в жах, – сказала вона. – Я називала себе «бандиткою, що цілується», тому що мені подобалося тільки цілуватися. Багато моїх відносин не склалися через це».

Однак після знайомства з Реумом все змінилося: за словами Періс, вона нарешті відчула «іскру». «Він не знаменитий. Він розумний. Він із гарної родини. Він хороша людина, – розповіла вона. – Це протилежність тому, до чого я звикла, коли шукала хлопців».

«Я просто відчуваю, що після всього того пекла, через яке я пройшла, я нарешті отримую те, що заслуговую. Є хтось, кому я можу довіряти і з ким можу будувати справжнє життя», – сказала Хілтон.

Раніше «Главком» писав, що Періс Хілтон розповіла про насильство, яке у підлітковому віці зазнала у школі-інтернаті, а також про аб'юзивні стосунки з бойфрендами.

Читайте також: «Міс Україна Всесвіт» поділилися несподіваними подробицями «обстрілу» своєї автівки

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: