Відомому реперу загрожує хімічна кастрація після звинувачень у згвалтуваннях

Співака затримали влітку 2021 року.
фото з відкритих джерел

Музикант був лицем Louis Vuitton, Bvlgari, Porsche та інших компаній у Китаї

Китайсько-канадському співаку Крісу Ву, екс-учаснику кей-поп-групи EXO (справжнє ім'я Ву Іфань), може загрожувати хімічна кастрація за згвалтування. Про це повідомляє видання HypeBae із посиланням на китайські ЗМІ.

Співака затримали влітку 2021 року. Після завершення 13-річного тюремного терміну за вчинення дій сексуального характеру музиканта буде депортовано з Китаю до Канади, де сексуальних злочинців піддають хімічній кастрації для примусового придушення їхніх бажань.

Звинувачення у неналежній поведінці на адресу Кріса Ву висунули щонайменше 24 жінки. За їхніми словами, репер запрошував їх до себе додому, після чого пригощав алкогольними напоями та примушував до сексу. Серед постраждалих були дівчата, які були неповнолітніми на момент злочину. Пекінський Верховний народний суд також визнав артиста винним в організації групових згвалтувань.

Кріс Ву – колишній член популярного гурту EXO-M. Також він рекламував Louis Vuitton, Bvlgari, Porsche та інші компанії у Китаї. Після звинувачень багато організацій розірвали з ним контракти.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: